Erdélyi Mónika a Mónika show 1. adásában és ma: 2001 óta ennyit változott

Erdélyi Mónikát a Mónika show-ból ismerhette meg az ország, a műsorvezető rengeteget változott azóta.

erdelyi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erdélyi Mónika vezette a Mónika show-t, amely 2001 májusától egészen 2010 júliusáig volt látható az RTL Klubon.

A népszerű kibeszélőshow bővelkedett humoros fordulatokban, amelyet sokan szerettek. Az 55 éves műsorvezető azóta rengeteget változott.

Erdélyi Mónika a Mónika show-ban

A sztár visszatért a csatorna képernyőjére az RTL Sztori: 25 év két részben nosztalgikus műsorába. Ő is meglepődött, amikor élete első castingvideóját mutatták meg neki, amin a Mónika show-ra válogatták a műsorvezetőket.

erdélyi mónika
Fotó: RTL/Mónika show

Erdélyi Mónika önbizalomtól sugárzóan vezette le a próbaadást, amellyel akkora sikert aratott, hogy azonnal fel is vették a kibeszélőshow műsorvezetőjének. 

A tévés 2001 óta rengeteget változott, ez jól látszik a videón is. Jelenleg családanyaként éli az életét, kisebbik lánya, Molli 14 éves múlt, nagyobbik lánya, Viktória már önálló életet él.

Kisebbik lányával, Mollival gyakran láthatjuk együtt a YouTube-on saját csatornájuk videóiban. 2011-ben kezdtek tartalmakat gyártani a videómegosztó oldalra, és mára olyan népszerűek lettek, hogy közel 400 ezer feliratkozójuk van.

Nézd meg VV Szabolcsot egykor és ma!

2002 szeptemberében a Való Világ elindulásával beköszöntött a valóságshow-k korszaka. Mészáros Szabolcs, azaz VV Szabolcs 27 éves volt, amikor jelentkezett a realitybe. Testnevelés szakos hallgatóként a produkció logója fogta meg: a szívhang jelből arra következtetett, valamilyen fizikai kihívásokkal teli játékról lesz szó, ezért jelentkezett.

Cover-fotó:  Profimedia

Ezt is szeretjük