Erdélyi Mónika a Mónika show 1. adásában és ma: 2001 óta ennyit változott

Erdélyi Mónikát a Mónika show-ból ismerhette meg az ország, a műsorvezető rengeteget változott azóta.

Erdélyi Mónika a Mónika show-ban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erdélyi Mónika vezette a Mónika show-t, amely 2001 májusától egészen 2010 júliusáig volt látható az RTL Klubon.

A népszerű kibeszélőshow bővelkedett humoros fordulatokban, amelyet sokan szerettek. Az 55 éves műsorvezető azóta rengeteget változott.

Erdélyi Mónika a Mónika show-ban

A sztár visszatért a csatorna képernyőjére az RTL Sztori: 25 év két részben nosztalgikus műsorába. Ő is meglepődött, amikor élete első castingvideóját mutatták meg neki, amin a Mónika show-ra válogatták a műsorvezetőket.

erdélyi mónika
Fotó: RTL/Mónika show

Erdélyi Mónika önbizalomtól sugárzóan vezette le a próbaadást, amellyel akkora sikert aratott, hogy azonnal fel is vették a kibeszélőshow műsorvezetőjének. 

A tévés 2001 óta rengeteget változott, ez jól látszik a videón is. Jelenleg családanyaként éli az életét, kisebbik lánya, Molli 14 éves múlt, nagyobbik lánya, Viktória már önálló életet él.

Kisebbik lányával, Mollival gyakran láthatjuk együtt a YouTube-on saját csatornájuk videóiban. 2011-ben kezdtek tartalmakat gyártani a videómegosztó oldalra, és mára olyan népszerűek lettek, hogy közel 400 ezer feliratkozójuk van.

Nézd meg VV Szabolcsot egykor és ma!

2002 szeptemberében a Való Világ elindulásával beköszöntött a valóságshow-k korszaka. Mészáros Szabolcs, azaz VV Szabolcs 27 éves volt, amikor jelentkezett a realitybe. Testnevelés szakos hallgatóként a produkció logója fogta meg: a szívhang jelből arra következtetett, valamilyen fizikai kihívásokkal teli játékról lesz szó, ezért jelentkezett.

VV Szabolcs 20 éve nyerte meg a Való Világot: elárulta, mivel foglalkozik ma

VV Szabolcs nyerte meg a legelső Való Világot, de nem kért a rivaldafényből. 14 éve űzi civil hivatását.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó:  Profimedia

Ezt is szeretjük