Erdélyi Mónika lánya 15 éves lett: Mollit ilyen hatalmas bulival ünnepelték
Erdélyi Mónika lányának 15. szülinapja emlékezetesre sikerült. A YouTube-on keresztül a rajongók is együtt bulizhattak Mollival.

erdélyi-mónika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Repül az idő - mintha csak tegnap lett volna, hogy Erdélyi Mónika és kisiskolás lánya elindították közös, gyerekeknek szóló YouTube-csatornájukat. Mire kettőt pislogtunk, Molliból 15 éves tini lett, akinek születésnapi buliját a rajongók vlogvideó formájában láthatták az oldalon.

Édesanyja igyekezett mindent dokumentálni: a parti előkészületeitől az összes játékon át egészen a tortázásig.

Erdélyi Mónika lányának szülinapja

Mollit a tévés saját készítésű szülinapi tortával lepte meg. A narancssárga színben pompázó cukrászcsodát habcsókokkal, arany porba forgatott áfonyával és virágdíszekkel dekorálta, de készített sós harapnivalókat is, valamint egy csupa csokis brownie-t.

mónikáék-1
Fotó: YouTube/Erdélyi Mónika

A születésnapi bulit a Szelfimúzeumban tartották, ahova Molli több barátnője is hivatalos volt. A képkockákon keresztül is lejött, milyen jó volt a hangulat: rózsákkal borított boxban tortáztak a lányok, és minden termet végigjártak: volt, ahol a legkülönfélébb képeket lehetett készíteni, máshol hintalovakon pózolhattak. Íme a születésnapi videó teljes egészében:

Jakupcsek Gabriella, lánya és unokája a címlapon

Jakupcsek Gabriella ritka dologra vállalkozott: egy címlapon szerepelt legkisebb gyermekével, Emmával és legnagyobb unokájával, Lindával: a 14 esztendős Emma és az ötéves Linda bájosan pózoltak a tévés oldalán. 

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük