Erdélyi Mónika 15 éves lánya ragyog a címlapon: Molli ilyen szép édesanyja mellett

Erdélyi Mónika és kisebbik lányának címlapfotóján ámulunk. Molli egyre szebb, ahogy nő.

erdélyi-mónika-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erdélyi Mónika és 15 éves lánya a YouTube-on közismert, népszerű páros. A tévé képernyőjén, valamint az újságok hasábjain viszont ritkán mutatkoznak, épp ezért még inkább leesett az állunk, amikor megláttuk anyát és lányát a friss címlapfotón.

A Meglepetés magazin borítóján szerepeltek együtt: a tévés vörös rúzst és laza ballonkabátot viselt, míg Molli haját egy fekete selyemkendő díszítette. A tinédzser valósággal ragyogott, ahogy hátulról átölelte anyukáját.

Erdélyi Mónika lánya a címlapon

Annak idején a nyolcéves lány fejéből pattant ki az ötlet, milyen jó lenne, ha édesanyjával olyan anyagokat készítenének a legnagyobb videómegosztó oldalra az interneten, amelyeket ő is élvezettel néz: ezután kezdték el felépíteni az oldalukat, amely mára 407 ezer feliratkozót számlál.

Az idő múlásával természetesen változtak a témák, amelyekről szívesen készítenek tartalmakat. Erdélyi Mónika többek között erről is mesélt a lapnak. 

- Újabban utazós kisfilmeket készítünk. Szeretünk világot látni, a spórolt pénzünket erre költjük. Legutóbb Londonban és az Egyesült Államokban jártunk.

A cikk az ajánló után folytatódik

A kirándulós vlogok mellett néha a mindennapjaikból is mutatnak egy kis szeletet, például filmre vették Molli 15. születésnapi buliját 2022 decemberében.

Moli életkorát tekintve tinédzser, viszont édesanyja szerint sokkal érettebb, mint a korosztálya. Azt is elárulta, már kinézte magának a szakmát, amivel szívesen foglalkozna: nagyon érdekli a pszichológia.

Március 1-jén együtt mentek el a Creed III. premierjére.
Március 1-jén együtt mentek el a Creed III. premierjére.
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

- A problémamegoldó képessége fejlett, és nagyon jó az intuitív dolgokban. De még csak gimnazista, változhat az elképzelése. Annak idején én is színésznő akartam lenni, végül jó nagy vargabetűvel kerültem a televízióhoz.

Nézd meg Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lányát is!

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó tavaly júniusban ünnepelték a 18. házassági évfordulójukat, idén januárban pedig azt, hogy idősebbik lányuk lett 18 éves.

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük