Judy 11 éves lánya ilyen sokat nőtt: Maja egyre jobban hasonlít rá

Judy és lánya együtt készülnek a Sztárban Sztárra. Maja keni-vágja az aktuális slágereket, és a zenéhez is jó érzéke van.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Január 31-én kiderült, Judy is egyike annak a 12 hírességnek, akik 2023-ban versenybe szállnak az év legsokoldalúbb előadója díjért a Sztárban Sztárban. A döntésben, hogy igent mondjon a műsorra, gyermeke is fontos szerepet játszott: lánya sokáig unszolta, hogy vállalja el a csatorna felkérését.

Bár Maja alapból is lelkes volt, azután, hogy megtudta, a Valmar énekese, Marics Peti is zsűritag lesz, még jobban izgalomba jött. Az énekesnő végül beadta a derekát.

Judy és lánya hasonlósága

Már korábban is kiderült, Maja fogékony a zenére, és édesanyjához hasonlóan jó énekhanggal áldotta meg az ég. Mindez a felkészülésben is jól jött, a 11 éves kislány kívülről fújja az aktuális slágereket, teljes odaadással segít az anyukájának.

maja-2
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Ötletel, hogy nekem mi állna jól. Ábrándozik arról, milyen jó lenne, ha ezt vagy azt a dalt kapnám. Elkezd énekelni valamit, majd elmondja, hogy a hangomhoz mennyire passzolna - mesélte Judy a Tények Pluszban.

maja-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

Maja nem csak zenei téren igyekszik mindent bedobni, hogy anyukája nyerje meg a műsort. Már azt is megszervezte, hogy iskolatársai minden héten szavazzanak Judyra. Mindezt viccesen adta elő a kamerák előtt, éppolyan cserfes és nyitott személyiség, mint az édesanyja, ráadásul külsőre is egyre jobban hasonlítanak egymásra.

Nézd meg Judyt fürdőruhában!

Judy szégyenlős, a nagy nyilvánosság előtt nem vetkőzött bikinire vagy fürdőruhára, csak külföldön, de fogyása után bevállalósabb lett: kevesebb mint négy hónap alatt tíz kilót adott le, ami az énekesnő 155 centis magassága mellett látványos változást eredményezett.  

Judy szexi fürdőruhába bújt: 47 évesen, a fogyása után vállalta a fotózást

Judy korábban szégyenlős volt fürdőruhában, de a fogyása után ez megváltozott.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük