Erdélyi Mónika megszenvedett a szépségért: a Mokkában vették kezelésbe az arcát

Erdélyi Mónika élő adásban kapott arckezelést. A műsorvezetők félve nézték végig a procedúrát.

erdélyi-mónika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erdélyi Mónika a természetesség híve. Nem küzd foggal-körömmel azért, hogy húszévesnek nézzen ki, ugyanakkor nem veti meg a különböző szépészeti beavatkozásokat sem. A Mokka élő adásában kapott revitalizáló arckezelést.

Ahogy Slamovits-Horváth Beáta kozmetikai szakértő magyarázta a műsorban, egy olyan koktélt juttattak az arcbőre alá, amely magas aminosav-, vitamin- és ásványianyag-tartalma miatt kisimítja a ráncokat, és eltünteti, halványítja a szem alatti karikákat.

Erdélyi Mónika arckezelése

Mindezt egy fecskendőszerű eszközzel hajtották végre, amely végén három apró penge található - ezek segítségével került a hatóanyag a bőrébe. Az adás házigazdái, Orosz Barbara és Váczi Gergő félve kérdezték Erdélyi Mónikától, jár-e bármi fájdalommal a procedúra.

móni
Fotó: TV2/Mokka

Elárulta, minimálisan kellemetlen érzés, mintha egy szúnyog csípné meg az embert, de ki lehet bírni.

- Igen, te is azért hajlandó vagy megszenvedni a szépségért! - vonta le a következtetést Orosz Barbara. Erre a kijelentésre a tévés csak helyeselni tudott.

Váczi Gergő a beszélgetés vége felé viccesen annyit mondott, örül, hogy Erdélyi Mónika még jó állapotban van. Hozzátette, nem is nagyon lehetett látni rajta igazából, hogy bármi fájdalmat érzett volna.

A legnagyobb fájdalomcsillapító a tudat, hogy milyen szép leszek majd! Csak ez járt a fejemben!

Erdélyi Mónika lánya

Erdélyi Mónika Mollival együtt vonult végig a Beugró a Paradicsomba című vígjáték filmbemutatójának vörös szőnyegén. A tinilány, aki 2022 novemberének végén 15 éves lett, ragyogóan szép volt édesanyja oldalán.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük