Erdei Zsolt nagyfia már 15 éves: Viktor cuki gyerekből jóképű tini lett
A sztárbokszoló, Erdei Zsolt legidősebb gyermeke már kamasz fiú, aki imád rappelni.

erdeizsolt-lifetv-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 47 éves Erdei Zsolt, becenevén Madár hazánk egyik leghíresebb sportolója, egykori profi ökölvívó-világbajnok, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség korábbi elnöke. 

2005-ben házasodott meg, a spanyol származású Arabella egy gyermekkel ajándékozta meg. Fiuk, Viktor 2006-ban jött a világra. A házasság egy idő után nem működött, 2012-ben elváltak. A sztársportolóra egy évvel később ismét rátalált a szerelem. 

Erdei Zsolt fia, Viktor

A bokszolót párja, Dudás Réka 2014-ben egy kislánnyal, Grétivel ajándékozta meg, aki koraszülöttként jött a világra, így sokat kellett küzdenie az életéért. Születésekor kevesebb mint egy kilót mutatott alatta a mérleg, ő azonban nem adta fel, és mára egészséges, bájos lánykává cseperedett. Öccse, Vilmos 2017-ben született, és bár nagyobb súllyal érkezett, mint a nővére, szintén koraszülött volt. Ma már ő is erős, eleven gyerek. 

Erdei Zsolt fia, Viktor 2017 márciusában, a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című szórakoztató műsorában.
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Erdei Zsolt igazi nagycsaládosként neveli három gyermekét, Viktor ugyanis annak idején úgy döntött, nem követi édesanyját Spanyolországba, inkább Magyarországon marad. A fiú már 15 éves, nem pedig az a cuki, kicsi fiú, aki például 2017 márciusában vicces dologgal égette be apját a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorában. A tini engedékeny édesapjának sokszor feladja a leckét. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nem igazán hasonlítunk egymásra. Engem a suliban a zárkózottságom miatt kiközösítettek. Viktor sokkal inkább társasági ember, sokan szeretik, és bár ugyanolyan robbanékony alkat, mint én vagyok, mégsem érdekli a boksz. Inkább rappelni szeret. Négy nyelven beszél, folyékonyan hadarja az angol szlenget is. Az az egyetlen bajom a hobbijával, hogy túlságosan elveszi a figyelmét a tanulásról - mesélte Erdei Zsolt a Hot! magazinban.

Bár imádja nagyfiát, a sportoló nem titkolja, időnként nagyon meggyűlik a baja a tinivel. Olykor úgy érzi, túl engedékeny vele, illetve az is probléma, hogy Viktor korában a gyerekek utálják megfogadni a szüleik tanácsát. 

- Próbálok anyja és apja lenni egy személyben, de piszok nehéz ez a kamaszkor! Egy 15 éves srác a legkevésbé sem szereti megfogadni a szülei tanácsát. Szerencsére a nővérem, Ildikó szavára hallgat, de így is voltak nehéz időszakaink, a pandémia alatt is megkínlódtunk egymással. Sokszor nagyon örülnék, ha már felnőne, de azért kamasznak is nagyon szeretem - vallotta be Madár. 

Viktor iskola után már rendszerint a barátnőjével, illetve a barátaival tölti az idejét, ebbe Erdei Zsolt úgy érzi, már nem nagyon tud beleszólni.

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt nagyfia

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt házasságából két fiúgyermek született. Idősebbikük, Zsombor 2022. február 21-én lett nagykorú, öccse, Bulcsú nyolcadikos az általános iskolában. A szülinapos fotón nem csak az szembetűnő, milyen nagyok már a testvérek, az is egyértelmű, hogy Zsombor külsőre tiszta apja.

Cover-fotó: Life TV

Ezt is szeretjük