Polyák Lilla és Homonnay Zsolt idősebbik fia 18 éves lett: Zsombor tiszta apja

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt házasságából két fiú született. Zsombor már nagykorú, Bulcsú nyolcadik osztályos az általános iskolában.

polyák-lilla-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt házasságából két fiúgyermek született. Idősebbikük, Zsombor 2022. február 21-én lett nagykorú, öccse, Bulcsú nyolcadikos az általános iskolában.

Híres szülők gyermekeként kicsi koruktól kezdve óriási figyelem övezi őket, ám az egykori színész házaspár mindig igyekezett megóvni fiaikat a nyilvánosságtól. 

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt fia, Zsombor

Most Polyák Lilla kedvese, Gömöri András Máté tett kivételt, az Instagram-oldalán posztolt egy közös képet négyesben. Nem akármilyen apropóból készült a felvétel, Zsombor 18. születésnapján örökítették meg azt, hogy életében először legálisan koccinthattak.

A friss fotón nem csak az szembetűnő, milyen nagyok már a testvérek, az is egyértelmű, hogy Zsombor külsőre tiszta apja: örökölte Homonnay Zsolt mosolyát és szemeit is. Ami a hivatást illeti, a fiatal srác nem akarja továbbvinni a színészszakmát, a sport a szenvedélye. A legnagyobb célja, hogy egy amerikai egyetemen tanulhasson tovább.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nagyon régóta teniszezik, az az álma, hogy megszerezhessen egy kombinált tanulmányi és sportösztöndíjat. Több amerikai egyetemmel áll már szorosabb kapcsolatban, már folynak a tárgyalások, nagyon szurkolunk, hogy ez összejöjjön - mesélte Polyák Lilla a Reggeliben.

A színésznő nehezen éli meg, hogy két gyermeke egyszerre lépett a felvételik időszakba, családjáért százszor jobban aggódik, mint saját magáért. Előfordult, hogy napokig nem aludt, annyira stresszel, ennek ellenére tisztában van vele, hogy a fiúk mindig a maximumot hozzák.

- Mindkét fiam jól kommunikál. Személyesen, szóban, bármilyen helyzetből kidumálják magukat, és írásban is jól teljesítenek. Biztosan kevésbé izgulnak, mint amennyire én értük - ezt már a Story magazinnak mondta el.

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter lánya

Rudolf Szonja nyolc évig versenyszerűen vívott, amikor abbahagyta, a ranglista ötödik helyén ált. Angelus Iván tánciskolájában tanult kortárstáncot, az érettségi után a Budapesti Kortárs Főiskolára járt, a színművészetire harmadik nekifutásra, 2015-ben nyert felvételt.

Cover-fotó: TV2/Mintaapák, TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük