Epres Panni és Benedek Tibor egyszer szakítottak - Így találtak újra egymásra
Epres Panni és Benedek Tibor szerelme kitérőkkel teljesedett be.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Epres Panni és Benedek Tibor 2010-ben, egy zártkörű ceremónia keretén belül mondták ki a boldogító igent. A sztárpár azóta is harmonikus házasságban él, két szép gyermeket nevelnek együtt: fiuk, Mór 2007 júniusában, lányuk, Barka 2009 augusztusában jött a világra. A hazai sztárvilágban a gyönyörű modell és vízilabdázó férje az egyik legösszetartóbb páros, ráadásul már nagyon fiatalon közel kerültek egymáshoz, mégis elsodorta őket az élet, csak évekkel később jöttek újra össze.

Epres Panni és Benedek Tibor első találkozása

Epres Panni a Nők Lapja májusi számában mesélte el, hogy mindössze 16 éves volt, amikor a nála négy évvel idősebb Benedek Tiborral találkozott az Állatorvosi Egyetem tornatermében: amikor meglátták egymást, a modell egyből zavarba jött. Bár az első találkozásukon be sem mutatkoztak, később jobban megismerték egymást, sokat beszélgettek személyesen és telefonon is.

- Azt szoktam mondani, ő volt az első férfi az életemben, és az utolsó. Nem indult szabályos kapcsolatnak, felbukkant, eltűnt, megint előkerült. Ez ment évekig - emlékezett vissza.

Benedek Tibor 1996-ban Olaszországba költözött, két évvel később megnősült, és egy gyermeke is született, eközben Epres Panni modellként dolgozott, illetve lett egy komoly kapcsolata. 2002-ben találkoztak újra egymással.

- Alig pár napja voltunk túl egy-egy hosszú kapcsolaton, amikor a Romkertben összefutottunk. Mégis, ki rendezhette volna bölcsebben? Abban a pillanatban persze, még nem így láttam... Sérülékeny voltam, gyanakodtam, de akkor már láttam rajta, hogy nagyon komolyan gondolja. Már nem a világ felett lebegett, azt mondta, mindig érezte, hogy a mi kapcsolatunk még nincs lezárva. Csak korán volt - magyarázta.

Epres Panni a lelke legmélyén érezte, hogy Benedek Tibor lesz a nagy ő.

- Hiszek abban, hogy, ha te a lelked mélyén kitartasz, ha tudod, hogy ő az... ha hiszel benne, és mélyen szereted, akkor a másik visszajön, nem tud kikerülni.

Amikor újra összejöttek, Benedek Tibor Olaszországban vízilabdázott, a modell Budapestről gyakran repült ki hozzá. Epres Panni szerint színes és izgalmas volt az életüknek ezen szakasza.

Ő Epres Panni ritkán látott nővére

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest Epres Panni nővére, Judit.

Ezt is szeretjük