Epres Attila imádja színésznő feleségét: a Hotel Margaret igazgatója 13 éve házas Évával
Epres Attila és a felesége, Madarász Éva is rengeteget szinkronizál. A házaspárnak egy gyermeke született.

epres-attila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2022. január 31-én startolt el az RTL Klub új napi sorozata, a Hotel Margaret. A széria, amelyet a Drága örökösök és a Keresztanyu showrunnerje, Hámori Barbara jegyez, egy balatoni szállodába kalauzolja el a nézőit.

Miután egy konfettiágyú nyakon lövi az egyik híres influenszert, aki az ott megrendezett Like Díjátadó Gálán vett részt, az épületet vesztegzár alá vonják, hogy kiderüljön, a vendégek közül kinek a számlájára írható ez a gaztett.

Epres Attila és színésznő felesége

A címben szereplő hotel igazgatójának bőrébe Epres Attila bújt, akinek nem volt idegen a sorozatok világa, hiszen már a ’80-as évektől szerepel a tévében. A Szomszédokban ő játszotta Lacit, Alma udvarlóját, majd presszóbeli főnökét, illetve láthattuk az Aranyéletben és a Keresztanyuban is.

epres-attila-1
Fotó: RTL Klub/Hotel Margaret

A színész mély orgánumú hangját ezer közül is felismernénk, hiszen rengeteg hollywoodi filmben szinkronizál. Feleségéről, Madarász Éváról szintén elmondhatjuk ugyanezt, ő olyan színésznőknek kölcsönözte a magyar hangját, mint Jennifer Garner, Julia Stiles vagy Brittany Murphy. Olyan hollywoodi filmekben és sorozatokban hallhattad a hangját, mint a Holtodiglan vagy a Narancsvidék.

A cikk az ajánló után folytatódik

A színészházaspár 2008-ban mondta ki a boldogító igent, frigyükből egy fiú született: Marci 13 esztendős. Bár korábban a színésznőt is láthattuk olyan produkciókban, mint a Patika vagy a Drága örökösök, ma inkább szinkronmunkákat vállal, valamint könyvet ír.

- Amikor a fiunk megszületett, ő szépen, lassan hátrébb húzódott a színészi életből, inkább csak szinkronizált, és jóval ritkábban vállalt szerepeket. Rendkívül energikus nő, aki öt-hat dologra is képes egyszerre figyelni - jellemezte kedvesét a Story magazinban.

Epres Attila hat évvel ezelőtt győzte le a rákbetegségét. Manduladaganatot diagnosztizáltak nála az orvosok, a kór leküzdésében is élete párja volt a legfőbb támasza.

- Mindig jókedvű volt, és szerintem ez a legtöbb, amit valaki a másik gyógyulásáért tehet.

Hegyi Barbara családi fotója

Hegyi Barbara és Zorán lassan két évtizede harmonikus házasságban élnek, de a kapcsolatukról csak ritkán nyilatkoznak. A zenész jelen van a felesége színházi premierjein, ugyanakkor sztárokat felvonultató partikon nem szoktak részt venni. Az Instagramon tettek kivételt, januárban közös családi fotót posztoltak lányukkal.

Cover-fotó: RTL Klub/Hotel Margaret

Ezt is szeretjük