Ennivaló fotók! 6 magyar sztárpasi ártatlan gyerkőcként

Felismered a huncut kisfiúkban a későbbi sztárokat? Hat híresség sosem látott gyerekkori fotója!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gyerekszínészeket kivéve - akik a szemünk előtt váltak csibész lurkókból szívdöglesztő pasikká - még a vakuvillogáshoz szokott sztárok is csak ritkán engednek betekintést gyermekkorukba, a családi mosolyalbumból előkerült képek ezért igazi ritkaságok.

Íme, a legkedveltebb gyereksztárok most

Nézegess képeket!

Elolvasom

A szemfüles paparazzók ugyan szinte futószalagon szállítják nekünk a külföldi és hazai kedvencek fotóit, de régi családi vagy iskolai képekkel ők sem szolgálhatnak. A legtöbb sztár - érthető okokból - nem szívesen osztja meg családi fotóit, néhány magyar kedvenc azonban - rajongói kedvéért - kedves kuriózumként felrakott magáról a honlapjára néhány tündéri gyerekkori képet.

Íme, öt magyar sztárpasi fotója a féltve őrzött családi albumból. A képek minden kétséget kizáróan bizonyítják, hogy sármos kedvenceink már kicsiként is imádnivalók voltak!

Kasza Tibor és Gábor

Az összeölelkező, ennivaló kisfiúkban nem nehéz felismerni a Crystal együttes két oszlopos tagját, Kasza Tibit és bátyját, Kasza Gábort.
A fivérek között korban egy év és 20 nap van - Tibi 32, Gábor pedig 33 éves -, az életben pedig igazi véd- és dacszövetség. Kiskoruk óta erős a testvéri kötelék közöttük, mindig is vállvetve segítették egymást. A fiúkat egyedül nevelte édesanyjuk, így már gyerekként megtanulták az önállóságot és az együttműködést is. A család és az összetartás ma is a legfontosabb érték számukra.

Temperamentumban is kiegészítik egymást: a nagydumás, pörgős Tibi mellett Gábor a megtestesült nyugalom, de humorban és poénkodásban mindketten élen járnak. Természetesen a zene szeretete is közös bennük, az éneklés mellett Tibi a zeneszerzésből és a szervezésből, míg Gábor inkább a szöszmötölős stúdiómunkákból veszi ki a részét.

Kasza Tibi (balra) és Kasza Gábor - kicsi koruk óta jó testvérek

Pihenni most sincs idejük, hiszen idén márciusban ismét beindultak a Crystal élő fellépései - az együttesnek tavaly nyáron jelent meg ötödik stúdióalbuma Gregorian címmel -, sőt, Tibi a zene mellett jó ideje már a fotózást is profi szinten űzi.

Ráadásképp a közelmúltban testvérével közösen még egy komoly életmódváltásba is belevágott. A plusz kilók ledolgozása végül szemmel látható sikerrel zárult: a Kasza fivérek dögösebb formájukat mutatják, mint valaha!

Szabó Győző

A Valami Amerika sztárja, Szabó Győző, amilyen dédelgetni való dundi kisbaba volt, olyan szeretni való rosszfiú ma. A 39 éves színész igazi ösztönös művész, vérében van a szereplés és a rögtönzés, nem véletlen, hogy a kezdetektől tagja a négyfős szituációs játéknak, a Beugrónak.

A színész Nyírbátorban született, ott is nőtt fel rengeteg vele egykorú gyerek között, így mindig talált társakat egy kis csibészkedéshez vagy későbbi nagy szenvedélyéhez, a motorozáshoz. Gyerekkora maga volt az édes élet, édesapja ugyanis cukrászmester volt.

Győző részben tőle, részben pedig óvónő édesanyjától örökölte kiváló rajzkészségét, kézügyességét. Nagy hatással volt rá bohém, életművész nagybátyja is, aki laza, jókedvű életszemléletet oltott unokaöccsébe.

Talán kevesen tudják, de a sztár eredetileg képzőművész, reklámgrafikusként kezdte, egy időben pedig csaposként is dolgozott. Bolondozására és vicces beszólásaira is így figyeltek fel, elhívták hát színészkedni, előbb a Bárka, majd a Katona József Színházba.

Szabó Győző - a mackós színész imádnivaló kisbaba volt

Jelenleg is hat futó darabban játszik, sőt, a Thália Színház Tiszta kosz című produkciójában - Póka Angéla partnereként - még karcos, mackós hangját is kiereszti. A jóképű macsó civilben büszke apa - Bori lánya 12 éves -, kedvese pedig a szép színésznő, Rezes Judit.

Koltai Róbert

A gyerekkori képek közül talán a legédesebb Koltai Róbert fekete-fehér családi fotója, melyről huncut kis apróságként néz vissza ránk. Úgy tűnik, a művész már piciként is mindenkinek mosolyt csalt az arcára!
A Jászai-díjas színművész ma is a nevettetés nagymestere, de kultikussá vált filmjei - Sose halunk meg, Szamba, Csocsó - bizonyítják, hogy a keserédes történetek és drámai karakterek sem állnak távol tőle.

1943-ban született Budapesten, gyerekkorát azonban Dunaújvárosban töltötte. Édesapja sportvezető volt, így már kicsiként a foci szerelmese lett. Állítólag még olvasni is azért tanult meg négyéves korában, hogy kedvére böngészhesse a Népsportot. Hamar kiderült azonban, hogy nem a futballpálya, hanem a színpad az ő igazi terepe.

12 évesen városi szavalóversenyt nyert, érettségi után pedig nekirugaszkodott a Színművészetinek. Másodjára fel is vették, addig pedig kereskedelmet tanult. Mára emlékezetes alakítások sora áll mögötte, sőt, tíz filmet már rendezőként is jegyez.

Koltai Róbert - vidám kis lurkóként mosolyog a régi fotóról

A 65 éves színművész 1971-ben vette el Pogány Judit színésznőt, akitől  egy fia született. Koltai mára boldog nagypapa is, Dani a nagyszülők szeme fénye.

Puskás Peti

A Megasztár harmadik szériájának felfedezettje, Puskás Peti le sem tagadhatná egykori önmagát! Igaz, hogy a családi fotón még kisbaba, de az biztos, hogy hatalmas kék szemeiért már akkor is bomlottak a nők - elsősorban persze a tündéri kissrác anyukája!

A 25 éves énekesre a tehetségkutató kapcsán figyelt fel az ország, de azóta több fronton is bizonyított. Már három éve, hogy beválogatták a Jóban Rosszban szereplőgárdájába, emellett azonban az Oliver! és
A padlás című musicalekben, valamint a Casting minden… és a Made in Hungária című mozikban is játszott.

A Scooby-Doo és a Kalózszellem című produkció miatt egy időre megvált a TV2 sorozatában alakított Svéd karakterétől, de a hírek szerint nem örökre. Énekesként eddig egy lemezt jegyez, melyért a Legjobb férfi előadó és a Legjobb videoklip kategóriában VIVA Comet-re is jelölték - ez utóbbi gömböt egyébként be is gyűjtötte. A sokoldalú sztár zenéje idén Bravo OTTO-díjra esélyes.

Puskás Peti - már kicsiként is nagy szívtipró volt

A jóképű énekes-színész a karrier mellett azért bájos kedvesére is szakít időt, akivel csak nemrég lépett a nyilvánosság elé. Puskás Peti és a mindössze 16 éves Kinga között közel egy éve tombol a szerelem.

Vásáry André

Ez a fürdőkádban lubickoló, dús hajú, mosolygós kisfiú szintén egy nemrég befutott tehetségkutatós felfedezett, a Csillag születik elképesztő hangú énekese, Vásáry André. A kiscsillag az RTL Klub Fókuszának elárulta, hogy civilben ugyanolyan eleven és vidám személyiség, mint gyerekként volt, bár komoly, szívszaggató áriái miatt sokan épp az ellenkezőjét gondolják róla.

A 27 éves debreceni fiú tehetségére már az iskolában felfigyeltek, de csak az elmúlt tíz évben kezdett el hangképzéssel foglalkozni. Különleges, szoprán hangfekvése még világviszonylatban is ritkaság a férfi énekesek körében, ezért operaelőadása valódi kuriózum.

A sztár korábban a Best magazinnak elmondta, hogy pályaválasztása nem okozott osztatlan sikert a családban, különösen katonatiszt édesapja békült ki nehezen fia énekesi ambícióival

Vásáry André - mosolygós babaként és komoly, döntős versenyzőként

A kemény munka azonban meghozta gyümölcsét, André 2004-ben megnyerte a miskolci operaversenyt, négy évre rá döntős lett a római énekversenyen, az itthoni tehetségkutató versenyben pedig csak Tabáni István előzte meg.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A különleges hangú művész rendszeresen fellép második lemezének dalaival, a Nemzetiben pedig színészként is bemutatkozott az Ármány és szerelem című Schiller-drámában, melyben a piperkőc Von Kalb marsallt játssza.

Képek: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bálint, elle.hu, jozseafattilaszinhaz.hu, puskaspeti.hu, koltairobert.hu, filmkultura.hu.

Ezt is szeretjük