Endrei Judit 66 évesen is olyan szép, hogy plasztikával gyanúsították

Endrei Judit hatvan fölött is bámulatosan néz ki, alig vannak ráncai.

Endrei Judit plasztika
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Endrei Judit évtizedeken át a Magyar Televízió egyik legnépszerűbb arca volt. Pályáját a körzeti televíziónál kezdte, majd 1976-ban kezdett el dolgozni a köztévénél bemondónőként. Később műsorvezetőként, szerkesztőként és riporterként olyan műsorok elkészítésében működött közre, mint az Ablak, a Híradó, a Napközi, a Hétvége, a Leporello vagy a Kincsestár. 

(Cover-fotó: MTI/Hámor Szabolcs.)

1998-ban önként hagyta ott a Magyar Televíziót, mert már nem kapott testhezálló feladatokat. 2001 és 2002 között a Satelit Televíziónál vezette a Vasárnap Endrei Judittal című műsorát, majd hátat fordított a tévézésnek, 2003-ban kiadót alapított. Nyolcadik kötete, az Anno az én tévém tavaly jelent meg.

Lányaival, Laurával és Nórával a februárban huszadik alkalommal megrendezett Story-gálán.
Lányaival, Laurával és Nórával a februárban huszadik alkalommal megrendezett Story-gálán.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Idén márciusban modern kori bemondóként tért vissza a képernyőre a Story4 csatornán: vidám összekötő szövegekkel naponta több alkalommal, azonos időpontban, párperces blokkokban jelentkezik be bizonyos műsorok előtt, így kötve össze a műsorfolyamot.

Endrei Judit szépsége az évtizedek során mit sem kopott: a fiatal bemondónőből érett, gyönyörű asszony lett, aki a ma ünnepelt 66. születésnapján is sugárzik. Meg is gyanúsították azzal, hogy plasztikáztatott - erről a Facebook-oldalán írt. 

"Az igazi nők büszkék minden apró ráncaikra, mert azért nagyon meg kell dolgozni... A plasztikázottak csak az egyéniségüket vesztik el... Sok rá manapság a példa..."

"Judit! Te anélkül is szép vagy, és megőrizted a vonásaidat! Nincs szükséged plasztikára!"

"A belső harmónia a Te "plasztikád”, drága Judit! Soha nem lesz szükséged plasztikára, mert csak rontana a természetes szépségeden!" - vették védelmükbe, és halmozták el bókokkal követői.

Mi lett a Magyar Televízió kedvenc bemondóival?

Képes összeállításunkból megtudhatod, hogy Sugár Ágnes mellett mi történt a többi, egykori kedvenc televíziós bemondóval.

Az 55 éves Sugár Ágnes most így néz ki - Kedvenc bemondóink régen és ma

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük