Endrei Juditra ennyire hasonlít 30 éves lánya: Nórában a fiatalkori énjét látja
Endrei Judit és idősebbik lánya nem csak külsőre, belsőre is nagyon hasonlítanak egymásra.

endrei-judit-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Endrei Judit 38 évesen lett először édesanya: Nóra 1991-ben született, Laura 1994-ben jött a világra.

A Magyar Televízió egykori bemondónőjének és műsorvezetőjének szoros a kapcsolata gyerekeivel, a bensőséges viszony a lányai elköltözése után is megmaradt.

Endrei Judit idősebb lánya

Kisebbik lánya, Laura egy ideje külföldön él. Ő a lázadó a két gyermek közül, és mindenről megvan a határozott véleménye.

Az öt nyelven beszélő Nóra sem lakik otthon, ő kommunikációs vonalon próbál szerencsét - mesélte Endrei Judit a Meglepetés magazinnak, amelynek címlapján kivételesen idősebbik lányával szerepel. 

- Nórában a fiatal énemet látom. Ő a szemlélődő, jó megfigyelő, akinek időre van szüksége ahhoz, hogy megnyíljon. Ezért is lepődtem meg, amikor igent mondott arra, hogy fotózkodjunk együtt, mivel alapvetően nem szeret szerepelni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár a gyerekei már nem élnek az egykori tévés szentendrei házában, és nem kíván beleszólni az életükbe, a kapcsolatuk a lányok elköltözése után is mély és bensőséges maradt. Endrei Judit úgy véli, bár minden szülőnek van egy elképzelése arról, mi a jó a gyermekének, de el kell fogadni, ha nekik más a véleményük. 

endrei-judit2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Időközben kiderül, hogy ők más szemmel nézik a világot és benne magukat, így el kell fogadnom, hogy önálló és független személyiségek, akik nem az én vágyaimat, álmaimat akarják megvalósítani. 

Sugár Ágnes férje

Sugár Ágnes a példa arra, hogy valaki közel az ötvenhez is eshet szerelembe. A Magyar Televízió egykori bemondónője 49 éves volt, amikor egymásra találtak második férjével. Húsz évvel ezelőtt már dolgoztak egy helyen, de csak tíz évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással közelebbről. 

Ezt is szeretjük