Emilio 82 kilót fogyott: előtte-után képeken a látványos változás
Emilio rengeteget fogyott, csak a Dancing with the Stars próbái alatt 24 kilót adott le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizony volt idő, amikor Emilio alatt 168 kilót mutatott a mérleg. A túlsúly nemcsak a színpadi munkáit nehezítette meg, hanem már az életét is veszélyeztette. 

Amikor már a cipőjét sem tudta bekötni, és a fellépéseken levegő után kapkodott, úgy döntött, ideje változtatni. 

Emilio látványos fogyása

- Nagyon lusta voltam, ha nem volt az étterem előtt parkolóhely, addig köröztem, amíg nem találtam egyet. Most akár kilométereket sétálok, átrendeződött az életem - mesélte a Blikknek

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

76 kilo minnusz 🔥👑

Emilio Jellinek (@emilioking13) által megosztott bejegyzés,

A 44 éves sztár egy látványos fotómontázst is mutatott az Instagram-oldalán, ami jól mutatja, hogy 76 kiló mínusszal szinte új ember lett. Azóta még többet fogyott, már 82 kilogramm mínusznál jár. Két évvel ezelőtt, 2018 szeptemberében 63 kilónál tartott. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

63 kilo minnusz!!! Ott szőke most barna👌🏾

Emilio Jellinek (@emilioking13) által megosztott bejegyzés,

A napilapnak azt is elárulta, hogy jelenleg 86 kiló, csak a Dancing with the Stars próbái alatt 24 kilótól szabadult meg. Nem iszik üdítőt, elhagyta a kenyeret, a tésztát is, még a marhapörköltet is csak csalamádéval eszi. Bár külsőleg rengeteget változott, fejben még fel kell dolgoznia, hogy már nem 168 kilós. 

- Amikor először mentünk el vásárolni Tinámmal, az XXL-es inget választottam először, de a lötyögött. Amikor rám jött az L-es méretű, elkezdtem zokogni az öltözőben. Még át kell állítanom az agyamban, hogy nem kell már akkora hely, hogy elférjek - vallotta be. 

Kunovics Katinka 120 kilóról lefogyott 60-ra

Bár Kunovics Katinkát a színpadon 120 kilósan is imádta a közönség, állandó küzdelmet folytatott a pluszkilókkal. Az elmúlt két évben aztán mindenféle segítség vagy orvosi beavatkozás nélkül a felére, 60 kilóra fogyott. Nem ő az egyetlen hazai sztár, aki a közelmúltban látványosan lefogyott. 

Ezt is szeretjük