67 kilót adott le - A magyar énekes fogyása után nagyon másképp néz ki
Volt olyan időszak Emilio életében, amikor 168 kilót mutatott a mérleg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor 2003-ban Emilio berobbant a köztudatba, és megjelent a debütáló lemeze, az énekes teljesen másképp nézett ki, 168 kilós volt. A Borsnak azt mesélte, hogy 2008-ban nagy változás jött az életében: kés alá feküdt, és egy gyomorgyűrűt helyeztek be neki, ezután le is dobott 24 kilót, de vissza is szaladt rá a leadott mennyiség, évekig a jojó-effektussal küzdött. Ma már 67 kilóval könnyebb. A 42 éves sztár a Story magazinnak vallotta be, hogy anno miért döntött az életmódváltás mellett - meglepő az oka!

Az öltözködéssel akadtak gondjai

Emilio bevallotta, hogy túlsúlyos emberként falat épített maga köré, 168 kilósan már leginkább csak az evés érdekelte. Sokszor küzdött depresszióval, hiszen a súlya gátolta őt a mozgásban, így a finom falatokkal vigasztalta magát. Ennek ellenére szerinte mégsem a túlsúlya miatt volt gátlásos, a fő problémája az öltözködéssel akadt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

63 kilo minnusz!!! Ott szőke most barna👌🏾

Emilio Jellinek (@emilioking13) által megosztott bejegyzés,

- Főleg az zavart, és ösztönzött a fogyásra, hogy mindig is egyfajta divatdiktátornak gondoltam magam, és mégsem tudtam úgy öltözködni, ahogyan szerettem volna, egyedül sátorlap méretű ingeket voltam képes hordani - vallotta be a lapnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Before - After 😎-😎

Emilio Jellinek (@emilioking13) által megosztott bejegyzés,

Természetesen azzal is tisztában volt, hogy, ha hosszútávon ennyi túlsúllyal terheli a testét, akkor egészségügyi problémái lesznek. Végül a gyomorgyűrűs beavatkozás mellett a teljes életmódváltás segített neki, a sportolás mellett mértéktartóan kezdett táplálkozni.

- Most, 67 kilóval könnyebben teljesebb életet élek. Felszabadító élmény, hogy nemcsak, hogy divatosan tudok öltözködni, de be tudom kötni a cipőm, a gyerekemmel pedig tudok játszani, szaladni. Az evés helyett most már a családom és a zene tölti ki a gondolataimat, és például olyan kérdések, hogy hova menjünk nyaralni. Úgy érzem, kinyílt a világ, és én magam is kibontakoztam - árulta el a Story-nak.

Ezt is szeretjük