Cseke Katinka bombázóvá fogyott - Legfrissebb fotóin eszméletlenül jól néz ki
Cseke Katinka rengeteget fogyott, friss fotóit agyondicsérik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cseke Katinkát a Jóban Rosszban című sorozat duci Bodolai Böbéjeként ismerte meg az ország. A színésznő hosszú évek óta küzd a kilókkal és az étvágyával. Volt, hogy megszabadult jelentős súlyfeleslegtől, de a plusz kilók visszaszaladtak rá. Singh Viki énekesnő példáján felbuzdulva ő is kipróbálta azt a gyógynövényt, mellyel az énekesnő elérte az álomalakot. 

Cseke Katinka csaknem 30 kilót fogyott, XL-es ruhadarabok helyett M-eseket hord. A lelkesedése töretlen, végső célja, hogy visszanyerje a szülés előtti alakját, vagyis a 80 kilójából egy tízest még le szeretne adni. Friss fotóin nagyon dögös, még kolléganője, Fésűs Nelly szava is elakadt.

cseke-katinka-fesus-nelly

- Találkoztam egy fiatalemberrel, aki gluténmentes étkezést javasolt, aminek az lett az eredménye, hogy megkönnyebbült a pajzsmirigyem. Mivel a pajzsmirigy felelős tulajdonképpen a súlyunkért, hat kiló ment le rólam az első héten. Nagyon megörültem, hogy 106-ról 100 kiló lettem, aztán fogytam még olyan öt-hat kilót a következő három hétben, de aztán megállt - mesélte a TV2 Több mint TestŐr című műsorában. 

A Jóban Rosszban sorozatban megszokott Böbe és Cseke Katinka friss fotóján.
A Jóban Rosszban sorozatban megszokott Böbe és Cseke Katinka friss fotóján.
Fotó: TV2, Facebook/Cseke Katinka

- Ezt követően véletlenül - amiben amúgy nem hiszek - találkoztam Singh Vikivel a Jóban Rosszban forgatásán. Olyan vékony és fitt volt, hogy megkérdeztem tőle, mit csinált. Mondta, hogy egy indiai gyógynövényt kezdett szedni, ami elvette az étvágyát - árulta el Vámos Erikának, minek köszönheti a jelentős súlycsökkenést. 

Cseke Katinka úgy döntött, kipróbálja a gyógynövényt, de az első héten nem igazán érzett semmi változást, aztán, amikor a második héten elment egy étterembe a testvérével, miután kihozták a csülköket, ránézni sem tudott az ételre. Ez a következő egy hónapban sem változott.

cseke-katinka2
Fotó: Facebook/Cseke Katinka

- A rohamfalásokat megszüntette, de tény és való, hogy augusztus óta egy héten kétszer lemegyek az edzőterembe. Most már jól érzem magam. 80 kiló vagyok, 106-ról indultam, az 26 kiló, de a cél a 70. 

Ezt is szeretjük