Emilio felesége bombázó modellé fogyott: Tináról dögös fotók készültek
Jellinek Tina divatfotózásán szembetűnő, milyen sokat fogyott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emilio felesége, Jellinek Tina bámulatos átalakuláson ment keresztül: volt, hogy 140 kilót is mutatott alatta a mérleg, még öt évvel ezelőtt is száz kiló fölött volt a súlya. 

Aztán az énekes és felesége tavaly nyáron életmódváltásba kezdtek, változtattak az étrendjükön, és beiktatták életükbe a sportot, aminek köszönhetően ketten együtt több mint száz kilót adtak le. 

Emilio felesége modellnek állt

Bangó Margit unokája eddig közel 30 kilótól szabadult meg. Nem csak az alakja lett sokkal karcsúbb, miután az XL-es ruháit jóval kisebb méretűekre cserélte, a hosszú hajától is megvált, így teljes átalakuláson esett át.  

- Olyan sok minden változik most körülöttem, hogy úgy éreztem, itt az ideje a teljes megújulásnak. 15 éves korom óta növesztettem a hajamat, már majdnem a derekamig ért. Mostanra azonban elhatároztam, hogy megválok ettől is - mesélte február elején. 

Tina a látványos fogyása után bombázó modell lett, akiről nagyon dögös képek készültek a hét elején egy divatfotózáson. A werkfotókat híres nagyanyja büszkén osztotta meg. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Jellinek Tina az AcNewsnak azt mondta, ha egy márka esetleg felkéri modelljének, és azonosulni is tud vele, nem zárkózik el előle, de nem tör egy hivatalos modell babérjaira, távol áll tőle ez a világ, pózolgatni sem szeret. Ezt a felkérést is azért vállalta el, mert jóban van Nagy Ramóna sminkmesterrel, aki a karanténos időszak alatt ismert emberekkel készít fotózásokat.

- Persze jó visszanézni ezeket a felvételeket, főleg, hogy lassan mínusz 30 kilónál járok, de sosem leszek főállású manöken. A fotózáson nagyon jól éreztem magam, és szuper volt a csapat is. A férjem mindvégig ott volt, nagyon tetszett neki a végeredmény. Segített kiválasztani a ruhákat is, jó érzéke van ahhoz, hogy kinek mi áll jól. Amúgy is mindenben kikérem a véleményét. 

Gáspár Evelin 40 kilót fogyott

Győzike nagyobbik lánya az iskolában csúfolódások céltáblájává vált, és sokat hízott. A 13 éves, akkor 160 centis Evelin alatt 110 kilót mutatott a mérleg. Előfordult, hogy édesapja, Gáspár Győző kisebb méretet hordott, mint ő, és tiniként a férfiosztályon vásárolt magának ruhát. Mostanra 40 kilót fogyott. 

Ezt is szeretjük