Emilio 110 milliós luxusotthona: sem kívül, sem belül nem sajnálták rá a pénzt
Amíg nem tudják eladni, Emilio és felesége, Tina évről évre csinosítgatja a házat.

emilio-tina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emilio és felesége, Tina 110 millióért árulják gyáli házukat: a 120 négyzetméteres ingatlanra eddig nem akadt olyan jelentkező, aki teljes egészében ki tudta volna fizetni a vételárat. 

Az énekes nem akarja áron alul eladni bárkinek, mert évről évre szívvel-lélekkel csinosítgatták, emellett azt látják, hogy a hasonló ingatlanoknak igencsak felment az ára.  

Emilio és Tina háza

- Nagyon gondolkodunk azon, hogy emelnünk kéne az összegen, mert látjuk, hogy az ingatlanpiacon is mindennek emelkedik az ára. Megnéztük, hogy a hasonló adottságokkal rendelkező ingatlanok többségét ennél többért árulják. A mi házunk pedig minőségi alapanyagokból épült, magunknak csináltuk, ezért sok mindenből dupla mennyiséget raktunk fel - mesélte a 46 éves sztár a Blikknek, ami kívül-belül megmutatta az ingatlant

Szeretnének új otthonban élni, mert a jelenlegit pár év után kinőtték, de a költözés nem sürgős, addig pedig a meglévő ingatlanra költenek, hogy abban minél nagyobb kedvvel időzzenek. 

- A ház berendezése hűen tükrözi a mi ízlésünket. Modern, extravagáns, mégis elegáns, a mediterrán stílust képviseli. Az állapota is kifogástalan, hiszen Tinával minden évben egy kisebb vagyont költöttünk arra, hogy csinosítgassunk vagy változtassunk rajta valamit.

Nemrég egy új kanapét vettek, a kertbe pedig pálmafákat, erről a Facebook-oldalukon is posztoltak képeket.

Gáspár Evelin otthona

Igazi luxus szerelmi fészekbe költöztek kedvesével, a jóképű Attilával. A konyha kialakításában a minimalista és az elegáns stílusjegyek keverednek egymással. A hófehér, márvány konyhabútor letisztultságot, a bársony bárpultok trendi hatást kölcsönöznek a helyiségnek.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Facebook/Tina És Emilio Jellinek 

Ezt is szeretjük