Trokán Nóra ilyen dögös ruhában ment az ELLE Awardsra: ő volt a legmerészebb

Az ELLE Awardsot először rendezték meg itthon csütörtök este, mutatjuk a nyerteseket és az est sztárjait.

ELLE Awards 2023
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ELLE Magyarország először rendezte meg tegnap este hazánkban az ELLE Awardsot. A díjakat a Magyar Zene Házában adták át, ahol együtt ünnepeltek a jelöltek és nyertesek a laphoz közel álló hírességekkel. 

Az utóbbiak közé tartozott Trokán Nóra színésznő, a The Voice coacha, a gála műsorvezetője, aki stílusos és merész ruhát választott a rendezvényre.

ELLE Awards 2023 

Az ELLE Awards célja olyan nők kiemelése és népszerűsítése, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak, és pozitív hatást gyakorolnak a társadalomra. Értékrendjük azonos a márka értékeivel, és tevékenységük a meglévőnél is több figyelmet érdemel.

A harminc jelölt névsorát egy hatfős bizottság, Blaskó Nikolett reklámszakember, Nyáry Krisztián író és irodalomtörténész, Pataki Ági modell és filmproducer, Szabó Doris szépségmentor, Tombor Zoltán fotográfus és Mádai Vivien, az ELLE főszerkesztője állította össze. A díjazottakról az olvasók döntöttek. 

Az év fiatal felfedezettje díját a Secondland divatmárka képviselőinek ítélte oda a közönség, a lap irodalmi elismerését Szabó T. Anna író, költő vehette át. Az ELLE Content Creator kategória nyertese Szabados Ági tévés műsorvezető lett a Nincs időm olvasni kihívás létrehozásáért. 

Az Elle Skin&Body kategóriában Feller Adrienne szépségterapeuta és illóolajmester kapta a legtöbb szavazatot. Az év színésznőjének járó díjat Kovács Patrícia színművésznek ítélték. Az ELLE Wonder Woman kategóriában az erőn felüli teljesítményért járt az elismerés, amelyet Illés Fanni parasportolónak szavazott meg a magazin közönsége. A szerkesztőség különdíját Fábián Éva fotográfus vehette át.

Képes összeállításunkban nemcsak Trokán Nórát láthatod dögös ruhában, hanem az ELLE Awards többi csinos sztárját is. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó:  Rácz Tamás

Nézd meg az idei Glamour-gála dögös sztárjait is!

Az est legszexibb sztárja címet Szabó Zsófi vihette volna el, aki egy Kerényi Virág által megálmodott, bőr miniruhában keltett nagy feltűnést. Képgalériában a 2023-as Glamour-gála legdögösebb sztárjait!

Szabó Zsófi überszexi bőrruhában: a Glamour-gála legdögösebb sztárja volt

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük