A 43 éves Egerszegi Krisztina a címlapon mosolyog - Gyönyörű asszony lett Egérke
Egerszegi Krisztina meseszép címlapfotóját dicsérik a rajongói.

egerszegi-krisztina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egerszegi Krisztina az 1996-os atlantai olimpiai után visszavonult a versenysporttól, 1999-ben férjhez ment, majd három gyermeknek adott életet: Bálint egy évvel az esküvő után, Barnabás 2002-ben, Zille 2004-ben jött világra. Az ország Egérkéje kerüli a nyilvánosságot, az elmúlt években csak nagyon ritkán szerepelt. Idén csak azért láthattuk többször, mert Magyarországon rendezték meg a vizes vb-t, melyet ő nyitott meg, illetve a barcelonai olimpia 25 éves évfordulóját ünnepelte a magyar csapat egykori tagjaival. Újságok címlapján sem láthatjuk, ezért hatalmas meglepetés, hogy a Nők Lapja legfrissebb címlapján ő szerepel, Szegő András pedig egy több oldalas interjút készített vele. 

14 éves volt, amikor a szöuli olimpián bemutatkozott, most pedig 43 éves családanya, aki a rajongók szerint gyönyörű, érett asszony lett. "Milyen szép az Egérke", "Hú, de gyönyörű nővé vált" - írták a hozzászólásokban. 

Egerszegi Krisztina a visszavonulásakor azt nyilatkozta, húsz éven keresztül eleget kelt hajnalban, ezért a jövőben reggel nyolc előtt nem hajlandó kikelni az ágyból. Egy ideje mégis hajnali fél ötkor kel, mert idősebbik fia versenyúszó, őt hordja az uszodába. Ő maga nem úszással tartja remek formában magát, hanem otthon edz.

- Amikor van időm, akkor pilatesezem. Ez egy nagyon izgalmas mozgásforma, az a lényege, hogy azokat a mélyizmokat erősíti, amelyekről egyébként nem is tudjuk, hogy léteznek. Annyira érdekelt ennek a lényege, hogy két évvel ezelőtt még az oktatói vizsgát is letettem. A másik, amit szoktam csinálni, az az elliptikus edzés, melynek nagy előnye, hogy szintén bármikor végezhetem idehaza, és közben még filmeket is tudok nézni - mesélte a hetilapban. 

Ezt is szeretjük