Már a 7. hónapban van Bánhidi Petra - Czene Attilával első babájukat várják
A sztárpár hét hónapig titkolta, hogy első gyermeküket várják.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bánhidi Petra és Czene Attila másfél évvel ezelőtt eldöntötte, elérkezett a családalapítás ideje. Tizedik házassági évfordulójuk alkalmából különleges ajándéknak örülhetnek: a 38 éves táncművész első gyermekével várandós, már a hetedik hónapban van, árulták el a Story magazinnak.

A kicsit decemberre várják, és már azt is tudják, hogy kislány lesz. Az anyuka szerint elképzelhető, hogy első gyermekük is sportoló lesz, mert már a pocakjában is egész nap mozog.

- Az első hét hónap olyan csodálatos volt, hogy bármikor vállalnám újból a terhességet. Ami nem kizárt, hogy lesz majd második gyerek is, de előtte Laura szülessen meg, szeretettel, tisztességgel kezdjünk bele az ő nevelgetésébe, babusgatásába, és majd meglátjuk – mondta a lapnak Bánhidi Petra.

banhidi-petra-czene-attila
Fotó: Promontor Televízió

Czene Attila arról is beszélt, hogy sokan kérdezgették, miért vártak ennyit az első gyerekkel. A 43 éves olimpikon mindenkit megnyugtatott, egyiküknek sincsenek egészségügyi problémái, egyszerűen, még nem álltak készen, emellett élsportolóként a hivatásukkal, majd a tanulmányaikkal voltak elfoglalva.

Ezt is szeretjük