A 38 éves magyar színésznő a lombikprogramnak köszönheti kisbabáját - Az ötödik beültetés sikerült
Kapócs Zsóka hat éven át küzdött azért, hogy végre anya lehessen.

kapocs-zsoka-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kapócs Zsóka szeptember 20-án jelentette be Facebook-oldalán hivatalosan, hogy első gyermekével várandós, a váratlan örömhírhez akkor pedig csak annyit fűzött hozzá röviden, hogy hat év küzdelem után sikerült végre teherbe esnie.

A 38 éves színésznő a Story magazin legfrissebb számának adott interjújában most azonban részletesen is elmesélte, hogy milyen megpróbáltatásokon ment keresztül, mire eljutott odáig, hogy hónapokon belül anyai örömök elé nézhet.

- Betegségem, az endometriózis miatt biztos voltam benne, hogy nekem természetes úton nem lesz gyerekem. Ráadásul az endometriózis miatt folyamatosan fogamzásgátlót kellett szednem, és úgy elég nehéz teherbe esni. Ördögi körbe kerültem tehát. De, mivel mindennél jobban akartam gyereket, még a betegségem kiújulásának a kockázatát is vállaltam, és abbahagytam az abbahagyhatatlan gyógyszert - kezdte vallomását.

Saját bevallása szerint sosem idegenkedett a lombikprogramtól, ezért, miután belátta, hogy másként nem teljesülhet a vágya, belevágott a dologba. Akaraterejéről mindent elárul, hogy saját magának adta be a hormoninjekciókat, ám hamar meg kellett tapasztalnia, hogy ez milyen változásokat idézett elő a testében: megváltozott például az alakja, és narancsbőrös lett a combja.

Málnával ❤️ #kapocszsoka #szeretemakutyaimat #malna #dog

Kapócs Zsóka (@kapocszsoka) által megosztott bejegyzés,

- Reméltem, azon szerencsések közé fogok tartozni, akiknek az első beavatkozás sikert hoz. Sajnos nem így alakult. Az első klinikán el sem jutottunk a petesejtlevételig. A második klinikán sem jártam sikerrel. Amikor csalódottan beültem utána a kocsiba, eleredtek a könnyeim. Az járt a fejemben, hogy hiába teszek meg mindent, mégsem lehetek édesanya - folytatta vallomását.

Végül a harmadik klinikán tudtak neki segíteni, az ötödik lombikprogram pedig sikerrel járt, amit elmondása szerint igazi csodaként élt meg.

- Azóta is nap mint nap elmondom magamnak, igen, minden rendben van velünk. Olykor még ma sem fogom fel, hogy várandós vagyok, de ha eszembe jut, nagyon-nagyon jó érzéssel tölt el. Néha olyan, mintha épp abban a pillanatban tudtam volna meg - mondta boldogan a Story magazinnak Kapócs Zsóka, aki öt hónap múlva császármetszéssel ad majd életet első gyermekének.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük