Dzsupin Ibolya gyönyörű otthona: a Família Kft. Hajnalkája antik bútorok között él

Dzsupin Ibolya számára fontos, hogy a kertvárosi ház minden tárgyának lelke legyen.

dzsupin-ibolya-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dzsupin Ibolya nevét az ország a Magyar Televízió Família Kft. című sorozatában ismerte meg, ami a ’90-es évek egyik legnépszerűbb műsora volt. A színésznő karaktere, Kövér Hajnalka hamar belopta magát az emberek szívébe, még egy aranyköpés is fűződik hozzá: szériabéli férje, Lajos mindig azt mondogatta neki, „Hajnalka, te ezt nem tudhatod”.

Az RTL Klub nézői 2021 januárja óta a Keresztanyu Sárikájaként találkozhatnak vele. A színésznő a hétköznapokban büszke nagymamaként éli az életét pazar berendezésű, kertvárosi otthonában.

Dzsupin Ibolya otthona

26 évvel ezelőtt költözött az ingatlanba Zuglóból, ahol azelőtt férje előző feleségével élt körülbelül egy évig. A beköltözésekor fekete-fehér színvilágú, modern stílusban berendezett ház mára egyáltalán nem felel meg ezeknek a stílusjegyeknek. A sorozatsztár antik bútorokkal rendezte be a szobákat.

- Azokat a tárgyakat szeretem, amelyeknek lelkük van. Az sem érdekel, hogy passzolnak-e egymáshoz. Sokkal fontosabb az érzelmi kötelék. Az állólámpát egy ismerősömtől kaptam, a falakon Esztergályos Cili festményei lógnak. A kanapét egy sokgyerekes család adta el, és azzal az összeggel, amit fizettem érte, sokat segítettem nekik (…) Vagy itt van a konyhai csillár, amit egyszer esős időben találtam a kert végében. Egy időben rengeteget jártam régiségpiacokra is - mesélte a Story magazinnak 2021 márciusában.

A művésznő lakása tele van olyan kincsekkel, amelyeket akár egy múzeumban is el tudnánk képzelni. Azonban ha unokáival a játékra kerül sor, cseppet sem félti a berendezést.

- Ha megérkeznek, odébb toljuk a bútorokat, előveszem a fitneszlabdát, és játszunk. Ők az antik bútorokon is ugrálhatnak, csak két fotel a kivétel. Három „lízingelt” unokám: a férjem első házasságából született két nagyfia, Gábor és Tamás, a fiának a kisfia pedig Kolos. Csodálatos igazi nagymamájuk van.

- Kolos szerencsére öt percre lakik, így sok időt tölt nálunk. Dávid fiamnak is van egy egyéves kisfia, Vince, ők is gyakran meglátogatnak minket.

A Szomszédok női mellékszereplői akkor és most

A Szomszédokban voltak olyan karakterek, akiket a forgatókönyvírók csak rövid ideig kívántak szerepeltetni, ám a nézők annyira megszerették őket, hogy éveken át fel-feltűntek Gazdagréten. Képes összeállításunkban megnézheted a teleregény fontos női mellékszereplőit: mennyit változtak az évek során, és mivel foglalkoznak ma. 

Cover-fotó: RTL Klub/Keresztanyu

Ezt is szeretjük