Spáh Dávid megmutatta ritkán látott családját - 3 gyönyörű gyermek édesapja
A Família Kft. egykori gyereksztárja már büszke édesapa. A karanténban mutatta meg családját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Spáh Dávid és ikertestvére, Károly a Família Kft. cuki gyerekszereplői voltak, Szép Ricsi és Misi. A sorozat kezdete óta 29 év telt el, a vicces srácokból pedig komoly férfiak lettek. Előbbi a szórakoztatóiparban maradt, csak épp a kamera másik oldalán dolgozik: televíziós és reklámfilmrendező lett.

A 39 éves egykori sorozatszár magánéletéről keveset tudni. Háromgyerekes családapa, aki gyönyörű lurkókkal büszkélkedhet. Legidősebb csemetéje, Lujza hatéves, nagyobbik fia, Frici négy, a család legkisebb tagja, Zsigmond pedig két évvel ezelőtt született.

Spáh Dávid és családja

A TV2 nézőivel kivételt tett, és betekintést engedett zuglói otthonába. Megmutatta, hogy telnek a karanténban töltött napok. Feleségével, Fannival nincs egyszerű dolguk, a három izgő-mozgó lurkó minden figyelmüket leköti.

spáh-dávid-lujza
Fotó: TV2 #maradjotthon

- Az az egyetlen, óriási nagy szerencsénk van, hogy nagyon szeretjük egymást. Ezért kifejezetten jó együtt lenni, és nem megyünk egymás idegeire még akkor sem, ha vannak itt olyanok, akik szeretnek rettenetesen hangosan rohangálni mezítláb - mondta a  #maradjotthon című doku-reality műsorban.

spáh-dávid-frici
Fotó: TV2 #maradjotthon

- Egyáltalán nem ismerem ezt a helyzetet, amiben vagyunk, de az esélytelenek nyugalmával valami naiv nyugalom vesz körül. Örülök ennek az egésznek, sajnálom, de ki kell ezt mondjam.

spáh-dávid-zsiga
Fotó: TV2 #maradjotthon

Azt is bevallotta, hogy mint mindenkinél, náluk is fennáll a kérdés: mikor futnak ki a pénzből. Illetve furcsa számára, hogy az általában dolgos hétköznapok most munka nélkül telnek.

- Gyakorlatilag majdnem harminc éve soha nem álltam meg a munkával két hétnél tovább, valamit mindig dolgoztam. Maga a tény, hogy lassan három hete áll minden, nagyon szokatlan. Az egész évemet a Foci-Eb és az olimpia határozta meg, mivel ezek a világrendezvények elmaradnak, ezért az én kis reklámfilmjeim is elmaradnak - osztotta meg a nézőkkel. 

A Família Kft. szereplői

Képes összeállításunkban megmutatjuk, mennyit változtak a Família Kft. című sorozat szereplői 1991 óta. Fotókon Esztergályos Cecília, Spáh Dávid, Xantus Barbara és a magyar szituációs komédia többi kedvence.

Ezt is szeretjük