Dundika bikinis fotója tarol az Instán: ezért lájkolják rengetegen

Majka egy régebbi családi fotót tett ki, amin fiaival és Dundikával látható a tengerparton.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Majoros Hajnalka Dundika néven a 2000-es évek elején playmate-ként robbant be, számtalan újság címlapján szerepelt.

A 37 éves sztár ma már kétgyerekes édesanya, de alakja ma is bomba, erről az a családi fotó is tanúskodik, amin bikiniben látható. 

Dundika bikinis fotója

A kép kevesebb mint egy nap alatt 23 ezer lájkot kapott, és bár Dundika szenzációsan néz ki rajta, a sok kommentet ezúttal mégsem ő vagy a bikinis alakja kapta. Majka a követőitől azt kérdezte, hogy a fekete-fehér felvételen, amin Dundika egyik oldalán ő, a másikon nagyobbik fia, Marián látható, megtalálják-e a második gyermeküket. 

A többség persze kiszúrta, hogy a kisebbik fiuk a homokba temetve szerepel a képen, csak a haja árulja el. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dundika 2010-ben az Ezek megőrültek! című vetélkedő forgatásán babonázta meg a műsorvezető Majkát. 2011-ben jöttek össze, és az év novemberben született meg első gyermekük, Marián. Második fiuk, Olivér 2016 április 11-én, a magyar költészet napján jött világra. Majka a tengerparti fotót a kisebbik fia ötödik születésnapja alkalmából posztolta. 

Természetesen kitettek születésnapi képeket is, amelyeken Olivér az oreós tortájának örül.  

Majka és Dundika otthona

Majka megmutatta, késő este kisebbik fia, Olivér mivel szórakoztatja a családot, csak hogy ne kelljen lefeküdnie. Közben az Instagram-követők azt is láthatják, hol él a sztárpár: körbetekinthetnek a tágas, nappalival egybekötött étkezőbe és konyhába, valamint az előtérbe is. 

Ezt is szeretjük