Dopeman lánya 15 éves lett: a szőke Fanni sugárzóan szép tinédzser

Dopeman lányának szülinapi fotóitól leesik az állad. Fanni szépségét sokan dicsérik.

dopeman-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dopeman lánya tinédzserkorba lépett. Fanni június 15-én ünnepelte a születésnapját, amelyről az édesapja fotókat tett közzé a Facebook-oldalára.

A képeken nem csak azt láthatjuk, Fanni milyen szép tortát, virágcsokrot és lufikat kapott, az is egyértelmű, mennyire sugárzóan szép jelenség.

Dopeman tinédzser lánya

A rapper nem sokszor nyilatkozik gyermekéről, valamint sem a képernyőn, sem magazinok címlapján nem láthatunk róluk apa-lánya fotókat. 

Viszont a közösségi médiában szívesen mutatja meg Fannit. Természetesen azt sem hagyhatta ki, hogy a születésnapjáról posztoljon: a tini szív alakú tortáról fújhatta el a gyertyákat, és rózsaszín virágokat kapott.

Közös képeikre csak úgy záporoztak a hozzászólások. Sokan köszöntötték fel Fannit komment formájában, illetve rengetegen akadtak, akik Dopemannek gratuláltak gyönyörű lányához. Volt, aki viccesen megjegyezte, a zenész lassan felhúzhatja a bokszkesztyűt, hiszen lányát nemsokára udvarlók sora fogja megrohamozni.

Kiss Endi lányai

Kiss Endi és lányai fotóin szembetűnő, Bodza, Kiara és Larissza ahogy nőnek, egyre szebbek. Az szintén látszik, hogy az öltözködést és stílusérzéket tekintve illik rájuk, hogy az alma nem esett messze a fájától, mindannyian imádják a rockos megjelenést.

Cover-fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

Ezt is szeretjük