Dopeman megmutatta egy szem lányát – A ritkán látott Fanni szép kamaszlány lett
Dopeman nagyon odafigyel a lánya nevelésére, káromkodni sem szokott előtte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dopemant, azaz Pityinger Lászlót az egész ország kemény, rapperként ismeri, egy ember van a világon, aki meglágyítja szívét, 12 éves kislánya, a szép Fanni. Méltán lehet büszke rá, hiszen sorra nyeri a hiphop táncversenyeket.

A 45 éves sztár a Story magazinban számolt be arról mennyire imádja lányát. Fanniért bármit megtenne. 

Dopeman lánya már 12 éves

Fanni nagyon belevaló kiskamasz, könnyűszerrel keni kenyérre édesapját, főleg, ha ruhavásárlásról van szó. De nem csak magának szeret szép holmikat válogatni, édesapját is ellátja mindenféle stílustanáccsal.

- Fanni rendkívül temperamentumos, de ezen nincs mit csodálkozni, hiszen szülei is azok. Ahogy idősödik, egyre többet használja női fegyvertárát, próbál okosan az ujja köré csavarni, ha valamit el akar érni. Minden találkozásunk sok pénzbe kerül. Főleg, mert már nemcsak neki kell vásárolnom, de engem is fel akar öltöztetni, hogy ne legyek ciki. Aztán ha bánom a pénzkidobást csak ennyit szól: ne idegeskedjek, élvezzem inkább az új ruhatáram - mesélte a 45 éves rapper a hetilapnak. 

Azt is elárulta, nagyon ügyel arra, hogy jó példaként szolgáljon lánya számára: teljesen más oldalát mutatja neki, mint amit a nyilvánosság megismert pályája elején. Káromkodni sem szokott előtte soha.

Nagyon örül neki, hogy lánya érettebb a koránál, úgy gondolja Fanni sokkal racionálisabb kortársainál. Persze, mint minden apa, ő is félti lánya szívét a csalódásoktól, épp ezért igyekszik teljesen nyitott lenni számára. Fanni, azt kérdezhet tőle, amit csak akar.

Stohl András 11 éves lánya, Franciska

Stohl András négy gyermek büszke édesapja. Az első házasságában született lányai már felnőttek, Luca 27, Rebeka 22 éves. Volt párja, Ancsika is két gyermekkel ajándékozta meg: a kis Andris ötéves lett júniusban, a 2009-ben világra jött Franciska pedig szeptember végén lett 11 éves. 

Ezt is szeretjük