Gyönyörű lett Kóbor János lánya - A ritkán látott Léna anyja szépségét örökölte
Kóbor János lánya, a 12 éves Léna nagyon szép kamasz lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kóbor Jánosra hatvan fölött talált rá újra a szerelem, amikor 2005-ben megismerkedett Deme Zsókával. A 23 évvel fiatalabb, szőke szépség 2007 áprilisában egy kislánnyal ajándékozta meg az Omega énekesét. Egy évvel később a pár polgári szertartás keretében összeházasodott, 2018 nyarán pedig a balatonaligai kápolnában Isten színe előtt is egybekeltek. 

Deme Zsóka volt modell és fitneszedző is, három éve pedig ruhákkal foglalkozik, saját butikja van, amit lányáról nevezett el LENA Fashion Budapestnek. Léna örökölte édesanyja szépségét és a kecsességét is. Kóbor János büszke gyönyörű lányára, aki magas és karcsú, a koránál idősebbnek néz ki. 

- Egy kicsit korán jött ez a tinédzserség, mert csak 12 éves, de abszolút tinédzser kiscsaj lett. Magas, de nem ő a legmagasabb az osztályban, kosaras nem lesz belőle. Szerintem 175 centi körül meg fog állni, Zsóka meg az én alkatom is ezt sugallja. 

kobor-janos-batch
Fotó: FEM3 Café

- Úgy érzem, mostantól sokkal jobban Zsókával, a feleségemmel, az édesanyjával értenek egyet. Nagyon szeretik a tengert, rendszeresen járnak le Olaszországba, annak egy közeli, könnyen elérhető részére. Ezen a nyáron négyszer is kiutaztak. Amikor itthon vannak, ők is a Balatonnál időznek, ahogy én is - mesélte a 76 éves zenész a FEM3 Caféban.  

Az Omega Tűzvihar című turnéja miatt Kóbor János családjával idén nyáron kevesebb időt tudott a magyar tenger partján tölteni, mint máskor. Léna szeretett volna szörfözni és vitorlázni tanulni, de ezek jövő évre tolódnak. A tánc szeretetének ugyanakkor hódolhatott az elmúlt hónapokban is. 

- A nyáron két-három alkalommal nyert is táncversenyen, egyéniben és csapatban is jól szerepelt. Ez most leköti. Ennek nagyon örülök, mert széppé, csajossá teszi a mozgását. Nagyon jól is úszik, de az elején leszögezte, hogy nem akar versenyezni. Azért én szeretném, ha valamilyen csapatsportágat űzne, szerintem a legcsajosabb most a röplabda: szép alakot formál, jó mozgás, és nincs durvaság benne, mert nincs testi kontaktus - árulta el Mecky. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű kamasz lány lett Kóbor János és Deme Zsóka lánya. 

Ezt is szeretjük