A Magyar Televízió híres műsorvezetője volt - 61 évesen alig tud megélni

Az egykori műsorvezetőre, majd polgármesterre, Dömsödi Gáborra nehéz idők járnak.

domsodi gabor rtlklub cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dömsödi Gábor a ’80-as években vezette a Magyar Televízió Híradóját, az 1989-ben indult TV2-n (Magyar Televízió 2-es csatornája) Magyarország első autós műsorát, az Autó2-t, majd a Napközi, a Telemázli és a Főtér című műsorokat. A ’90-es években a Friderikusszal közösen alapított céggel több sikeres műsort vittek képernyőre. 2001 őszén indult a NÉVShowR című műsor a Magyar Televízióban, mely a csatorna legsikeresebb programjának bizonyult - egészen 2010 decemberéig futott a képernyőn Dömsödi Gábor és Hajdú Péter vezetésével. Ám, amíg Hajdú Péter továbbra is a média világában maradt, Dömsödi Gábor politizálni kezdett.

Tévésből politikus

A műsorvezető 2002-ben indult először Bokor község polgármesteri címéért, aztán 2014-ben Pásztó polgármesterének is megválasztották. A sikerek ellenére azonban a 2018-as időközi választásokon alulmaradt.

- Természetesen ez nemcsak lelkileg, de anyagilag is ellehetetlenített, mivel ilyen esetben még végkielégítést sem fizetnek - nyilatkozta a volt televíziós a Story magazinnak.

Habár jelenleg is dolgozik barátja cégénél, illetve regényt is ír, a tévés elég nehéz időszakot tud maga mögött, ugyanis megélhetése mellett a családjában is gondok adódtak - feleségének több súlyos betegséggel kellett megküzdenie.

 - Hihetetlen az, amit végigcsinált. A legtöbb ember, amennyire csak lehet, titkolja, illetve kimondottan nem szeret beszélni arról, ha egy teljesen váratlanul jött, nagyon komoly betegséggel kell felvennie a harcot. A feleségem erről teljesen másképp vélekedik - mondta.

Szerencsére közös erővel túljutottak az egészségügyi problémákon, Dömsödi Gábor pedig azt gondolja, ha megjelenik a regénye, újból egy könnyebb világ köszönt majd rá. Sőt, nem titkolt szándéka az is, hogy a következő választáson ismét elindul a polgármesteri székért.

Ma 51 éves Prokopp Dóra - A Szerencsekerék háziasszonya most is elbűvölő

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük