Az RTL Klub volt műsorvezetője gyönyörű menyasszony volt: 48 évesen ment férjhez
Dombóvári Vanda csodaszép ruhában állt az oltár elé. A darabban tetőtől talpig csillogott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dombóvári Vanda menyasszonyi ruhája épp olyan különleges volt, mint őszi esküvője. Még az anyakönyvvezető is megjegyezte, olyan menyegzőt, mint ami neki és Jánosnak volt, még nem látott.

Két hét alatt szerveztek meg mindent. Nem idegeskedtek, nem kapkodtak az előkészületekkel, ez a nyugodtság pedig magán a lagzin is érződött. Az egész vendégsereg fesztelenül bulizott a fogadáson.

Dombóvári Vanda menyasszonyi ruhája

Az esküvői ruha megtalálása sem volt nehézkes, hosszan tartó folyamat. A tévés szemkápráztató darabban ment férjhez: a hófehér ruhakölteményt ezüstösen csillogó, kidolgozott díszítése tette igazán lélegzetelállítóvá.

- A ruhát Jánostól kaptam ajándékba. Mikor elújságoltam neki, hogy megtaláltam a tökéletes darabot, ami önmagában annyira díszes és csillogó, hogy még ékszer sem kell mellé, egyből mondta, szeretné ő megvenni. Egy igazi lovag... Viszonzásul pedig megkapta tőlem az öltönyt, ami remekül állt rajta - mesélte a Best magazinban.

Geszler Dorottya lánya férjhez ment

Geszler Dorottya az Instagram-oldalán számolt be lánya esküvőjéről. Laura még a nyáron ment hozzá szerelméhez, Bálinthoz, édesanyja az esküvőt hónapokig titkolta a nyilvánosság előtt.

Ezt is szeretjük