7 év után ezért szakított a magyar énekes és műsorvezető szerelme
Dobrády Ákos elárulta, miért szakítottak Iszak Esztivel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dobrády Ákos és Iszak Eszti hét évig alkottak egy párt. Kapcsolatuk nem indult simán, és volt, hogy különváltak. Mivel egy idő után elzárkóztak attól, hogy a magánéletükről beszéljenek, időnként azt sem lehetett tudni, együtt vannak-e. A VIVA TV-n megismert, csinos műsorvezető 2018 novemberében megtörte a csendet, és közölte, lezárta életének egy meghatározó szakaszát. 


- Nem volt könnyű meghozni a döntést, de néhány hete lezártam a hétéves kapcsolatomat. A jövőben szeretnék önmagamra, a munkáimra, a családomra és a barátaimra koncentrálni - mondta szűkszavúan a Blikknek a 31 éves sztár.    

Hiába próbálták meg többször is megmenteni kapcsolatukat, 2018 októberében végül mindketten belátták, jobb, ha véget vetnek a se veled, se nélküled viszonynak. A TNT énekese most a Borsnak bővebben is beszélt az okokról, és azt is elárulta, hogy szentendrei szerelmi fészkükből is elköltözött.  

- Volt egy-két dolog, amin nem tudtunk változtatni, és ami nem jelentett garanciát arra, hogy egyfelé mutat az életünk, és hosszútávon működőképes lesz a kapcsolatunk. Igyekeztünk megmenteni az éveinket, de végül feladtuk - mesélte a 43 éves sztár. 

Dobrády Ákos most zenekarára és gyerekműsorára, a TNT-re és a Kicsi Gesztenye Klubra koncentrál, de nyitott az új szerelemre, a korából adódóan szeretne apa is lenni. Aranyhegyen vett egy telket, ahol építkezik, és reméli, a budai ház már leendő családjának készül. 

dobrady-akos-batch
Fotó: TV2

Dobrády Ákos és Iszak Eszti 2011 tavaszán ismerkedtek meg egymással, de akkor még egyikük sem állt készen egy új kapcsolatra. Jó egy év telt el, de végül 2012 őszén valóban egymásra találtak. 2014 februárjában az énekes eljegyezte a műsorvezetőt, 2016 nyarán azonban szakítottak. 2017 januárjában aztán a reptéren kapták le őket, majd, miután több koncerten is együtt jelentek meg, 2017 nyarán az énekes elismerte, hogy újra együtt vannak. 2018 őszén történt szakításuk véglegesnek tűnik. 

Ezt is szeretjük