Gáspár Evelin kidobta a párját – 2 évig élt egy megalázó kapcsolatban
Gáspár Evelin így tette túl magát a szakításon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin két évig élt komoly párkapcsolatban, azonban elege lett a férfiból, korábban azt nyilatkozta a Blikknek, hogy rendszeresen megalázta őt, ezért szakított vele novemberben. Akkor a napilapnak azt is elmondta, hogy mivel barátja az ő lakásában élt, így segített neki a cuccai összepakolásában. Egy hónappal a szakítás után a ma reggeli Mokkában mesélt arról, hogyan tudta feldolgozni a szakítást.

Kellett egy kis idő, hogy összeszedje magát, hiszen mégis egy komoly kapcsolatról volt szó, azonban most már úgy gondolja, hogy ismét kiegyensúlyozott. Három hétig volt szomorú a szakítás miatt, úgyhogy szerinte elég gyorsan tovább tudott lépni a múlton. Arról nem mesélt, hogy nyitott lenne-e egy új szerelemre, viszont elmondta a véleményét, hogy az ő korosztályának miért is nehéz a párkeresés.

gáspár-evelin-mokka
Fotó: TV2/Mokka

- Szerintem a kortársaimnak, illetve mindenkinek nagyon nehéz a párkeresés. Mindenki online keresi a párját, mert annyira rohanósak a hétköznapok, nincs idő arra, hogy az emberek eljárjanak konkrétan ismerkedni, egy szórakozóhelyen pedig kevés eséllyel lehet ezt megtenni - magyarázta.

Jelenleg most rengeteg dologgal foglalja el magát Gáspár Evelin, ezek is segítettek abban, hogy tovább tudjon lépni. Életmód-tanácsadó lett, szeretne azoknak segíteni, akik nem tudnak lefogyni, új hobbikat is talált magának. Augusztustól kezdett bokszolni, ami szerinte egy nagyon jó sport, ráadásul jól formálja az alakot eddigi tapasztalatai szerint. A sütés lett a másik hóbortja, magánkurzusra is jár.

Ezt is szeretjük