A magyar színésznő ezért szakított - Párja anyja rondított bele a kapcsolatba
Osvárt Andrea szerint Roberto jó férj lett volna, mégsem működött a kapcsolat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Osvárt Andrea augusztus közepén árulta el, hogy két héttel korábban szakított olasz-magyar szerelmével, Robertóval. Sokakat meglepett a hír, mert harmonikusnak tűnt a kapcsolatuk, babát is terveztek: ahogy a színésznő fogalmazott, nem állítottak a gyerekvállalás elé semmilyen akadályt, de természetes úton nem jött. A 39 éves sztár még nem tette túl magát azon, hogy elváltak útjaik - mesélte a Best magazinnak

- Még tart a gyász. Annyira ezért nem vészes a helyzet, sokkal jobban vagyok. Egyébként rosszabb állapotban voltam, amikor a kapcsolatunkon már érezhető volt, hogy kisiklott. Nyolc hónapig gondolkodtam… Ennyi idő kellett, míg eljutottam a döntésig, pedig minden másban elég határozott vagyok. De ebben nem, mert érzelmileg befolyásolva voltam, és inkább hazudtam magamnak sokáig, amíg végre kimondtam, hogy nem megy. 

osvart-andrea
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

- Vigyázni kell, mert nem szabad a potenciálba beleesni! Benne megvolt a lehetőség, hogy ő legyen a férjem, de nem tudja elvágni az anyukájától a köldökzsinórt… A szakítás után minden kapcsolatot megszüntettem, mert nekem így könnyebb és kicsit gyorsabb is feldolgozni, mintha állandóan látnám itt-ott a telefonomon - vallotta be a hetilapnak. 

Osvárt Andrea a Spektrum Home csatornán szerda esténként jelentkező NőComment december 5-i adásában is azt mondta, a kapcsolatban hatalmas gondot okozott az, hogy leendő anyósa továbbra is az első számú nő akart maradni szeretett fia életében. 

- Úgy éreztem, a határok elmosódtak, főleg azért is, mert ők félig olaszok, és a nagy házban együtt élnek, és én nem kaptam meg a fiát tulajdonképpen tőle. Otthon van egész nap, és a fia az övé - mesélte a talk show-ban. 

Ezt is szeretjük