Nyári Dia és Dobos Evelin szoros bokszmeccset vívtak: a győztest is meglepte az eredmény

Dobos Evelin és Nyári Dia meccse a Sztárboxban előbbi győzelmével ért véget.

dobos-evelin-nyari-dia
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Sztárbox második elődöntőjének második meccse a női könnyűsúly volt: Dobos Evelin és Nyári Dia csapott össze. A nézői szavazás eredménye szerint a követők Dobos Evelint ítélték meg az esélyesebbnek 59%-kal, míg 41%-uk voksolt Nyári Diára.

Mindkét résztvevő kemény, emlékezetes mérkőzéseken volt túl az előző fordulóban, Dobos Evelin Sáfrány Emesét győzte le fölényes pontozással, Nyári Dia pedig Járai Kírát győzte le hasonló határozottsággal és dominanciával. 

Dobos Evelin és Nyári Dia a Sztárboxban

A színésznők felkészülten, energikusan várták a meccset, amit teljes erőbedobással kívántak végigvinni. A négyszer kétperces menetek első etapja aktívan, lendületesen indult, mindketten hatalmas elánnal vetették bele magukat, erőteljes küzdelem folyt köztük, Dobos Evelin több tiszta ütéssel találta el Nyári Diát.

A második menetben Nyári Dia megtalálta önmagát, hatalmas erővel tört előre. A harmadik menetben szoros küzdelem zajlott köztük, mindketten több jó találatot bevittek a másik félnek. Az utolsó menetben a szakkommentátorok véleménye szerint a fáradtság miatt kevesebb energiát fordítottak a színésznők a védekezésre, inkább sorozatos ütésekkel próbáltak a másikon felülkerekedni.

A pontozóbírók értékelései alapján végül szoros küzdelemben Dobos Evelin lett a mérkőzés győztese.

A döntőbe jutottak közé tartoznak az első elődöntő nyertesei, azaz Brasch Bence, Rácz Jenő és Berki Mazsi, a mai továbbjutók hozzájuk fognak csatlakozni. Dobos Evelin Berki Mazsival fog megmérkőzni a döntőben.

Nézz tovább: Dobos Evelin dögös oldala

Dobos Evelin feltűnő jelenség a vörös szőnyeges eseményeken.

Dobos Evelin dögös miniruhában gálázott: RTL-es párja büszkén pózolt mellette

Nézegess képeket!

Elolvasom

(Fotó: RTL/Sztárbox.)

Ezt is szeretjük