Dobó Kata szexin dekoltált estélyiben: karcsú és dögös a képeken
Dobó Kata megmutatta, milyen gyönyörű ruhakölteményt húzott a NőComment szilveszteri adásának forgatására.

dobó-kata-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dobó Kata gyakori vendég Liptai Claudia műsorában, a NőCommentben. A szilveszteri különkiadásban is szerepel majd, az Instagramon pedig megmutatta, milyen gyönyörű ruhát húzott a forgatásra.

Két képet is posztolt, amelyen a sötétkék, bársonyanyagból készült kreációban látható. A gombos mellényből és földig érő szoknyából álló szettet a Szasenka Design márka álmodta meg.

Dobó Kata estélyiben

A felsőrész testhezálló fazonja kihangsúlyozta karcsú alakját, ám a fókusz nem a derekára, hanem a dekoltázsára esett. Ritkán visel ilyen szexisen kivágott ruhákat, így még nagyobb sikert aratott a követőinél. A fehér nyílra kattintva nézheted meg a második fotót, amelyen még jobban látszik dögös dekoltázsa.

A képek divatmagazinba illőek, vagy akár egy hollywoodi, nívós díjátadón is végigsétálhatna ebben az estélyiben. A kommentelők körében is sikert aratott. Volt, aki megjegyezte, gyönyörű a ruha, de a viselője az igazi szépség.

Dobó Kata ritkán látott lánya

Dobó Kata lányának hajától mindenki elájult. Szofi februárban ünnepelte kerek tizedik születésnapját, és nemcsak ő maga, de hajzuhataga is sebesen nő: lassan olyan hosszú lesz, mint Aranyhajnak a Disney imádott meséjéből.

Cover-fotó: RTL II/NőComment

Ezt is szeretjük