Dobó Ági szépségkirálynő megmutatta ritkán látott húgát - Editkével ennyire hasonlítanak egymásra
Dobó Ági húga segített párjának a lánykérés kivitelezésében.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Dobó Ágit 2010-ben ismerhette meg az ország, ebben az évben választották ki hazánk legszebbjének a Miss World Hungary szépségversenyen. Ő azon versenyzők táborát erősíti, akik éltek az akkor rájuk háruló figyelemmel, és jelen tudtak maradni a médiában. 

2017-ben új oldaláról ismerhettük meg, A Konyhafőnök VIP-ben megmutatta, nemcsak gyönyörű, de a fakanalat is ügyesen forgatja. Egy évvel később párjával, Kiss Csabával vett részt a Nyerő Páros második évadában, a TV2 Love Bistrójában pedig ismét együtt szerepelnek.

Dobó Ági és testvére, Edit

A 31 éves sztáranyuka a közösségi médiában is roppant népszerű: követői az Instagram-oldalán és KisCsalád elnevezésű YouTube- csatornáján kaphatnak ízelítőt abból, hogy telnek a hétköznapjai szerelmével és két kisfiukkal. Bár Benediktről és Natanielről viszonylag gyakran posztol, testvérét ritkábban mutatja meg a nagyérdeműnek. Most egy nagyon különleges alkalom miatt mégis kivételt tett.

Augusztus 27-én tette közzé a lánykéréséről szóló videót az oldalán. A KIS eljegyzés névre keresztelt vlogot Csaba készítette, rajongóik a gyűrű megvásárlásától az előkészületeken át egészen a fél térdre ereszkedésig nyomon követhették az eseményt.

dobó-ági-húga
Fotó: YouTube/KisCsalád - Dobó Ági

A vőlegény első számú segítsége Dobó Ági húga, Editke volt, ő kísérte el Csabát mindenhova, valamint ő kamerázta le az eseményeket. Olykor az arcát is megmutatta a videózás során. A képkockákon egyértelműen látszik, hogy mennyire hasonlít a nővérére: épp olyan különleges, zöld színű a szeme, és a kisugárzása is annyira bájos, mint neki. 

Sztárok és lánytestvéreik

Képes összeállításunkban láthatod több sztár ritkán látott lánytestvérét is. Tudtad például, hogy Kasza Tibinek vagy Kulcsár Edinának is van egy húga?

Ezt is szeretjük