Dobó Ági smink nélkül és kifestve: nagy a különbség a két arca között

Dobó Ági festék nélkül pózolt a kamerának, videójában nagy változáson esett át.

Dobó Ági smink nélküli videón
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Dobó Ágitól, a 2010-es Miss World Hungary szépségkirálynőjétől már megszokhatták a rajongók, hogy általában profi a frizurája és a sminkje is.

A közösségi médiában megosztott videójában megdöbbentő átalakuláson ment keresztül, megmutatta, hogyan fest smink nélkül és kifestve.

Dobó Ági smink nélküli videón

Az Instagramján osztotta meg azt a tartalmat, amelyben az első pár másodperc erejéig festék nélkül látható. Ezt követően megmutatta, hogyan is néz ki, amikor profik veszik kezelésbe az arcát. Vörös rúzzsal és fekete, füstös sminkkel nyűgözte le a kommentelőket.

„#csiribí #csiribá Előtte és utána! #nomakeup #makeup” - írta a posztjához, amely nagy sikert aratott a kommentelők körében is. Sokakat inspirált ez a tartalom, hiszen láthatták a modell természetes arcát is, amely festetlenül is csodaszép.

„Te tipikusan az a modell vagy, aki előtte és utána is nagyon szép! Nincs mit tenni, gyönyörű nő vagy!”

„Én is szeretnék kérni egy ilyen varázslatot magamnak! Mindig lenyűgözöl és inspirálsz, Ági!” 

Tóth Andi smink nélkül 

Tóth Andi a Franciaországban található, Les 2 Alpes nevű, népszerű síközpontból jelentkezett be. Kócosan és smink nélkül mutatta meg magát, ami nagyon bejött a követőinek. „Aki szép, az reggel is szép!” - írta egyik rajongója.

Tóth Andi smink nélkül és kócosan: nagyon más, ha nincs kifestve az arca

Tóth Andi a francia Alpokból posztolt egy smink nélküli fotót.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük