Meglepő bejelentés a Mokkában: új műsorvezetőnő mutatkozott be a TV2 reggeli műsorában
Dobó Ági csütörtök reggel debütál a Mokka új műsorvezetőjeként.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Új műsorvezetővel bővül a Mokka csapata: ezt a ma reggeli adásban jelentette be Pachmann Péter és Orosz Barbara.

Csütörtök reggel Istenes László oldalán már a jogász végzettségű Dobó Ági, a 2010-es Miss World Hungary, a 2017-es A Konyhafőnök VIP győztese köszönti a nézőket.

Dobó Ági a Mokka új műsorvezetője

- Van bennem egy kellemes izgatottság, bár most még kevésbé, mint majd holnap reggel lesz. De általában azt mondták rám életem során, hogy jó versenyzőtípus vagyok, az izgalom jó dolgokat szokott kihozni belőlem, nem pedig lefagyaszt, leblokkol – mondta a 32 éves sztár.

dobo-agi
Fotó: TV2/Mokka

Dobó Ági gyerekkora óta vágyott a képernyőre, de eddig a televízióban előre felvett műsorokban láthattuk, legutóbb a TV2 augusztus végén indult sztárpáros gasztrovetélkedőjében, a Love Bistróban. Emellett vlogol, van YouTube-csatornája is. Más azonban magát megmutatni, mint a meghívott vendégeknek kérdéseket feltenni.

- Pont azért is várom annyira, mert egy teljesen új terület számomra, és egy picit kimozdít abból a komfortzónából, amiben már otthonosan mozgok. Az a típus vagyok, aki mindig keresi az új kihívásokat, szeret tanulni, itt pedig egy egész szakmát tud elsajátítani az ember. Nagyon érdekes már az is, hogy a háttérben hogyan áll össze ez a műsor: hány ember dolgozik benne összhangban, hogy néz ki a vezérlő – osztotta meg a nézőkkel. 

dobo-agi-parja
Fotó: TV2/Love Bistro

Bármilyen sokféle dolgot is csinált az elmúlt években, az élete az anyaságról, a négy- és hétéves gyerekéről szólt. A nagyobbik már iskolás, a kicsi is már második éve jár óvodába, és édesanyjuknak hiányzik az, hogy tanuljon, fejlődjön.

Dobó Ági gyönyörű otthona

2018 nyarán hosszú munkálatok után költöztek be álomotthonukba szerelmével és két gyerekükkel. A hatalmas, maglódi ház minden egyes zugát ő és ingatlanfejlesztő párja, Kiss Csaba álmodta meg. Az eredmény pazar lett, a fényes, tágas terek és a minimalista stílus jól tükrözi a szépség kifinomult stílusát.

Ezt is szeretjük