DJ Dominique először mutatta meg kislányát - Gyönyörű felesége 56 évesen tette apává

DJ Dominique másfél éven belül férj és édesapa lett, kislánya július elején született meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Attila, vagyis DJ Dominique élete másfél év alatt nagyot fordult: megismerte a nála 19 évvel fiatalabb Kingát, 2019 októberében összeházasodtak, a nászútjukon pedig megfogant a gyermekük. 

Kislányuk, Lilien Kinga 3350 grammal július elején jött világra, öt nap után vihették haza. 

DJ Dominique kislánya

A csöppség már kéthetes, és büszke szülei először a Story magazinban mutatták meg a nagyközönségnek. 

A szülőszobában elsőként a zenész ölelhette magához, a köldökzsinórt is ő vágta el, majd bepelenkázta. Azóta is gyakran teszi tisztába, fürdeti, ringatja. Azt mondta a lapnak, új fejezet nyílt az életében, nemcsak azért, mert felelősséggel tartozik a családjáért, hanem azért is, mert olyan érzéseket él meg, amiket korábban még soha. 

- Későn, 55-56 éves koromban jött el ez a boldogság, akkor, amikor már végleg lemondtam róla, amikor azt gondoltam, én már nem nősülök meg, nem lesz gyermekem. Most már tudom, soha többet nem leszek egyedül. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Feleségével való kapcsolata is csak tovább erősödött, ma már maminak és papinak hívják egymást, ami a lemezlovas szerint a világ két legszebb szava. Látta, Kinga hogyan csinálja végig a terhesség kilenc hónapját és a szülést, az anyaság fogalmát is átértelmezte. 

- Eddig el nem tudtam képzelni, mi mindenen megy át egy édesanya, most már tudom. Találtam is Kingára egy jelzőt: teljes önfeláldozás. Csodálattal nézem, ahogy verset, mesét mond a lányunknak, énekel neki, mindezt több nyelven, olaszul, németül.  

Ernyey Béla gyönyörű felesége

Ernyey Béla és Balaton Dóra 2008 májusában szerettek egymásba. A színész, műsorvezető, író és a gyönyörű ügyvédnő kapcsolatának sokan nem jósoltak nagy jövőt a köztük lévő 38 év korkülönbség miatt. Nem lett igazuk, ma is harmonikus a kapcsolatuk. Tavaly év végén ünnepelték a 10. házassági évfordulójukat. 

Ezt is szeretjük