DJ Dominique apa lesz - 19 évvel fiatalabb felesége már a 6. hónapban van
DJ Dominique 55 évesen először lesz apa, felesége kislányt hord a szíve alatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Attila, vagy ahogy a legtöbben ismerik, DJ Dominique 55 évesen apa lesz. A zenész, műsorvezető már majdnem letett arról, hogy megnősül, és családot alapít, amikor 2018-ban megismerte a 19 évvel fiatalabb Kingát. 

2019 októberében összeházasodtak, majd négy napra Dubajba utaztak. A Retro Rádió műsorvezetője biztos benne, hogy gyermekük a nászúton fogant. 

DJ Dominique apa lesz

- Az esküvőnk után, ahogy az lenni szokott, jött a nászéjszaka, és ma már biztosan tudjuk, akkor fogant meg a kislányunk. Ezt hívják szerelembabának - mesélte a Story magazinnak, amelynek címlapján mutatták meg, milyen szépen gömbölyödik felesége babapocakja. 

DJ Dominique és felesége a baba nemét is elárulták, már nevet is választottak neki, a babaszoba is várja lakóit: a 2016 júliusában elhunyt Somló Tamás lányának neve adta az ihletet. 

- Somló Tomi jó barátom volt, az ő kislánya Lili, még egy dalt is írt hozzá, Lili I Love You a címe, ez inspirált minket, hogy a Lilien nevet választottunk - osztotta meg a hetilappal a zenész. 

Szerettek volna 4D-s ultrahangot csináltatni, de a koronavírus-járvány miatt erről inkább lemondtak, most nem ez a legfontosabb, ki sem mozdulnak otthonukból. Eleinte egy szegedi szülész-nőgyógyász budapesti rendeléseire jártak ellenőrzésre, de a rendkívüli helyzet miatt jelenleg nincs orvosuk, mert minden szakembert visszarendeltek a körzetébe.

Fekete Dávid ikrei

A megasztáros énekes és felesége, Regina ikrei január 3-án jöttek világra. Ádin egy vírusos, légúti fertőzés miatt kórházba került, de március elején, másfél hét után kiengedték. Ikertesója, Máté mosolyogva fogadta otthon. 

Ezt is szeretjük