Deutsch Anita és Rékasi Károly ágyjelenete elsőre kínos volt: Kinizsi Ottó végignézte az egészet
Amikor Kinizsi Ottó első alkalommal rendezte feleségét a Barátok köztben, Deutsch Anitának egy ágyjelenete volt Rékasi Károllyal.

deutsch-anita-kinizsi-otto-batch
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a Barátok köztnek köszönhetik szerelmüket. Az előbbi Balassa Imit, az utóbbi Szilágyi Andreát alakította évekig. Két együtt töltött év után, 2004-ben házasodtak össze, Emma lányuk 2005-ben, Hanni 2010-ben született meg.

A színész egy idő után átállt a kamera másik oldalára, és előfordult, hogy párját kellett rendeznie: rögtön a legelső alkalommal a színésznőnek Rékasi Károllyal kellett eljátszania egy forró ágyjelenetet, ami elsőre kínosra sikerült. 

Deutsch Anita és Rékasi Károly ágyjelenete

- Nem is egy takaró alatti, finom, romantikus jelenet volt, hanem amolyan szenvedélyesen elkapom típusú. Először alig mert egymáshoz érni Anita és Karcsi, hiszen mégiscsak ott álltam a kamera mögött. Mindenkinek olyan kínos volt a helyzet - idézte fel az esetet a 39 éves sztár a Blikknek

deutsch-anita-kinizsi-otto-story-2018
Fotó: Femina/Szabó Lolita

- Kívülről jó hangosan odaszóltam: na, akkor most már nyomjátok rendesen, ne foglalkozzatok azzal, hogy itt vagyok! Karcsi, mindent szabad fogni! - erre mindenki nevetett egy jót, oldódott a feszültség, és végül nagyon jól sikerült a jelenet. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Kinizsi Ottó a színészet és a rendezés után most egy újabb területen próbálhatja ki magát: a 2021. szeptember 25-től második évadával jelentkező Dancing with the Stars egyik versenyzője lesz. Felesége, Deutsch Anita nem fog féltékenykedni, ha profi partnerével forró táncot lejtenek a színpadon. 

kinizsi-otto
Fotó: TV2

- Köztünk nincs féltékenység, én is mondtam Ottónak, nekik most az a dolguk, amikor táncolnak, hogy működjön közöttük a kémia. Mindketten szakmabeliek vagyunk, ezek egyáltalán nem okoznak problémát nekünk - mondta a napilapnak. 

A Barátok közt fiatal alapszereplői egykor és ma

Az 1998 októberében elindult Barátok közt fiatal alapszereplőire a mai napig emlékeznek az RTL Klub nézői. Berényi Ákos, Hoffer Misi és Eszter vagy Kertész Géza és Mónika neve hallatán mindenkinek beugrik egy-egy arc. Ha kíváncsi vagy, mennyit változott, és mit csinál ma rajta kívül a Barátok közt induló csapatának több fiatal sztárja, képes összeállításunkban megnézheted.

Ezt is szeretjük