Détár Enikő nagyon dögös 57 évesen - A Mokka műsorvezetője is ámult külsején
Détár Enikő jól érzi magát a bőrében, ami meg is látszik rajta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Détár Enikő fiatalokat meghazudtolóan néz ki! A színésznőt születésnapján köszöntjük. De, igaz! Ne legyints!" - ezzel üdvözölte a Mokkában a műsorvezető, Istenes László Détár Enikőt, aki ma ünnepli az 57. születésnapját. 

A TV2 reggeli műsorában azt mondta, ugyan szorong amiatt, mikor áll helyre a rend, mikor lehet ismét színházban játszani, nem csak próbálni, de jól érzi magát. 

Détár Enikő 57. születésnapja

- Szerintem a 2020-as évet veszteség nélkül senki nem úszta meg. A legnagyobb tanulsága az, hogy kiszámíthatatlan az életünk, olyan váratlan helyzeteket produkál, ami nem jutott volna eszünkbe. Jött a karantén, a színházi leállás, de számomra jött egy ajándék is, a Dancing with the Stars, amit imádtam. Már nem vártam ilyen típusú ajándékot, hogy szerepelhetek egy ilyen nagyszabású, táncos műsorban - mondta a TV2 reggeli műsorában.

detar-eniko-mokka
Fotó: TV2/Mokka

Istenes László is szerepelt a TV2 táncos show-jában, így ott volt a kulisszák mögött, látta azt is, hogy a színésznő a műsor vége felé már komoly fájdalmakkal küzdött, sokféle tapasz enyhítette a kínjait, mégsem adta fel a versenyt.

detar-eniko
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

- A színházban azért az évtizedek során hányszor van az, hogy lázasan, betegen mész be… Ezt szerintem nem lehet máshogy. A pálya meg az élet is olyan igazságtalan! Nagyon sok táncost és színészt látok a környezetemben, akiknek közel ennyi lehetőségük nem aggódott, pedig jó képességekkel, ambícióval, szorgalommal vannak megáldva, de valamiért mégsem úgy állnak a csillagaik. Drága Pécsi Ildikó, akivel többször dolgoztam együtt, mindig azt mondta: 

A szerencsét készenléti állapotban kell várni. 

Détár Enikő dögös ruhái

A színésznő káprázatosan néz ki, a TV2 táncos show-jában pedig időről időre azt is megmutatta, milyen dögös. A hetedik adásban egy klasszikus szabású ruhában táncolt, a kreáció dekoltázsát áttetsző anyag borította, a nézők pedig elámultak, hogy kihangsúlyozva telt kebleit mennyire dögös volt benne. Képes összeállításunkban megnézheted, Détár Enikő milyen ruhákban nyűgözte le a nézőket a Dancing with the Stars adásaiban.

Ezt is szeretjük