Détár Enikő nagyon dögös 57 évesen - A Mokka műsorvezetője is ámult külsején

Détár Enikő jól érzi magát a bőrében, ami meg is látszik rajta.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

"Détár Enikő fiatalokat meghazudtolóan néz ki! A színésznőt születésnapján köszöntjük. De, igaz! Ne legyints!" - ezzel üdvözölte a Mokkában a műsorvezető, Istenes László Détár Enikőt, aki ma ünnepli az 57. születésnapját. 

A TV2 reggeli műsorában azt mondta, ugyan szorong amiatt, mikor áll helyre a rend, mikor lehet ismét színházban játszani, nem csak próbálni, de jól érzi magát. 

Détár Enikő 57. születésnapja

- Szerintem a 2020-as évet veszteség nélkül senki nem úszta meg. A legnagyobb tanulsága az, hogy kiszámíthatatlan az életünk, olyan váratlan helyzeteket produkál, ami nem jutott volna eszünkbe. Jött a karantén, a színházi leállás, de számomra jött egy ajándék is, a Dancing with the Stars, amit imádtam. Már nem vártam ilyen típusú ajándékot, hogy szerepelhetek egy ilyen nagyszabású, táncos műsorban - mondta a TV2 reggeli műsorában.

detar-eniko-mokka
Fotó: TV2/Mokka

Istenes László is szerepelt a TV2 táncos show-jában, így ott volt a kulisszák mögött, látta azt is, hogy a színésznő a műsor vége felé már komoly fájdalmakkal küzdött, sokféle tapasz enyhítette a kínjait, mégsem adta fel a versenyt.

detar-eniko
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

- A színházban azért az évtizedek során hányszor van az, hogy lázasan, betegen mész be… Ezt szerintem nem lehet máshogy. A pálya meg az élet is olyan igazságtalan! Nagyon sok táncost és színészt látok a környezetemben, akiknek közel ennyi lehetőségük nem aggódott, pedig jó képességekkel, ambícióval, szorgalommal vannak megáldva, de valamiért mégsem úgy állnak a csillagaik. Drága Pécsi Ildikó, akivel többször dolgoztam együtt, mindig azt mondta: 

A szerencsét készenléti állapotban kell várni. 

Détár Enikő dögös ruhái

A színésznő káprázatosan néz ki, a TV2 táncos show-jában pedig időről időre azt is megmutatta, milyen dögös. A hetedik adásban egy klasszikus szabású ruhában táncolt, a kreáció dekoltázsát áttetsző anyag borította, a nézők pedig elámultak, hogy kihangsúlyozva telt kebleit mennyire dögös volt benne. Képes összeállításunkban megnézheted, Détár Enikő milyen ruhákban nyűgözte le a nézőket a Dancing with the Stars adásaiban.

Détár Enikő telt keblei vonzották a tekinteteket – Az 56 éves sztár áttetsző dekoltázsa nagyon szexi volt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük