Détár Enikő dekoltázsa vonzotta a tekinteteket ebben a csipkecsodában: az 57 éves színésznő igazi díva
Détár Enikő dögös ruháiért megőrülnek a rajongók az Instagramon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A díva szót olyan sztárokra mondják, akik a puszta jelenlétükkel hatást gyakorolnak a közönségre, hiszen ragyognak minden darabban és fellépésen.

Nem véletlen, hogy Détár Enikő kapcsán sokszor halljuk ezt a kifejezést, hiszen pontosan illik rá a leírás.

Détár Enikő dögös szettjei

Az 57 esztendős sztár bármikor színpadra lép, feltűnik valamilyen televíziós műsorban, vagy posztol az Instagramon, mindig számíthat a bóközönre. Az interjúi során az adott produkció házigazdái arról faggatják, mi a fittsége titka, az oldalán pedig a rajongók dicsérik agyon a képeit. Az a felvétel is nagy sikert aratott, amelyet azután készített, hogy Zalaapátiban lépett fel: egy dögös, áttetsző csipkekreációban kapta le magát, amelyben a dekoltázsa csak úgy vonzotta a tekinteteket. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Tudatosan odafigyel arra, hogy jól érezze magát a bőrében. Kritikus ugyan magával szemben, de sosem ostorozza magát a hibái miatt, és mindig a legjobbra törekszik.

- Nem tudok mindig annyira nőies lenni, amennyire szeretnék, és nem is várom el magamtól, ahogy szerintem a párom sem. Lehetetlen 0-24-ben topformában lenni. Elfogadom magam, és igyekszem a jelenlegi énemből kihozni a maximumot - mesélte a Best magazinnak.

Képes összeállításunkban mutatjuk a merészen dekoltált szettet, amivel olyan sok bókot bezsebelt. Illetve további dögös szereléseket is láthatsz Détár Enikő gardróbjából.

Ezt is szeretjük