Détár Enikő párja pofátlan üzenetet írt: Péter így vette le mégis a lábáról a színésznőt

Détár Enikő és párja kilenc esztendeje vannak együtt. Meglepő, ahogy a kapcsolatuk indult.

détár-péter-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azt szokták mondani, az élet írja a legjobb forgatókönyveket. Détár Enikő és párja megismerkedésére igaznak bizonyult ez az állítás, a véletlen szülte a szerelmüket.

Egy beautyfórumon hozta össze őket a sors. A színésznő fájós hátára Péter szakszerű megoldást javasolt: megmasszírozta, majd elérhetőséget cseréltek, hogy a férfi további tanácsokat írjon panaszai kezelésére.

Détár Enikő és párja megismerkedése

Először egy kedves üzenetet írt, amelyben gyógyteákat javasolt a fájdalomra, majd egy olyan e-mailt is küldött, amire a színésznő igencsak felkapta a fejét.

détárék
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Pedig Péter nem ilyen pofátlan típus. De abban a levélben annyira pofátlan volt, hogy ez így beindított bennem valamit, hogy ki ez a pasi? Hogy mer ilyet? - emlékezett vissza a Fókuszban.

Az angoltanárként dolgozó férfi merészsége bejött, hiszen mindennek már kilenc éve. Kapcsolatuk azóta is erős lábakon áll, igaz, mindent megtesznek a harmónia megőrzéséért.

- Amit kiemelnék, én nagyon sokszor vidékről éjszaka érek haza. Péter megvár akkor is, ha neki korán kellett kelnie, mert már tanít reggel-délelőtt. Szeretem, hogy kiülünk este a teraszra, koccintunk, és megbeszéljük a napot. Ez napi szintű rituálé.

Détár Enikő és Péter álomotthona

Détár Enikő és párja a nyüzsgő nagyváros helyett inkább a csendre és a békére voksoltak az új ingatlanuk helyszínének kiválasztásakor. Budakeszi központjától nem messze, egy idilli környéken találtak rá álmaik utcájára, amelybe mindketten első látásra beleszerettek.

Détár Enikő és párja új álomotthona: a vadonatúj kertes háznak mesés a panorámája

Détár Enikő és kedvese, Kiss Péter Budakeszi központjától nem messze vásárolt egy gyönyörű családi házat.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük