Détár Enikő sírva fakadt, amikor meglátta magát a tévében: borzalmasnak találta a külsejét
Détár Enikő a Liluland videójában mesélte el, mi történt, amikor először látta magát a képernyőn.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A színésznőkről azt feltételezhetjük, hogy a világ legmagabiztosabb emberei közé tartoznak: nem okoz gondot nekik hatalmas tömegek előtt színpadra lépni, és a kamerák kereszttüzében is a legnagyobb természetességgel mozognak.

Ám ez nem feltétlenül igaz. Sokaknak hatalmas csatákat kell vívniuk magukkal az önelfogadásig vezető úton. Détár Enikőnek például évekbe telt megbarátkoznia azzal a képpel, amit a kamera mutatott róla.

Détár Enikő sírt, amikor először látta meg magát a tévében

Tévés és filmes karrierje a ’80-as évek közepén kezdődött: 1985-ben forgatta le a Sortűz egy fekete bivalyért című nagyjátékfilmet, valamint ugyanebben az évben kezdte bontogatni a szárnyait a televízióban. Olyan híres sorozatokban és tévéfilmekben tűnt fel, mint a Linda vagy a Kisváros. 

Annak ellenére, hogy a legszebbek közt tartották számon, és ódákat zengtek a külsejéről, eleinte nem volt kibékülve azzal, amit a monitor mutatott. Olyan is volt, hogy elsírta magát, miután visszanézett egy-egy jelenetet. 

- Mindenkinek el kell fogadnia magát, nekem nehezen ment. Például, amikor eleinte tévében láttam magam, akkor nagyon sírtam, a stábnak meg a többieknek kellett vigasztalniuk. Amikor harminc évvel ezelőtt forgattam az Öregberényt, vissza lehetett nézni magunkat a forgatás után. Visszanéztem, és zokogtam, hogy ez vállalhatatlan - emlékezett vissza a Makeup/Down 2021 márciusi epizódjában.

détár
Fotó: YouTube/Liluland

A hallottak még a műsorvezetőt, Lilut is meglepték, aki döbbenten kérdezte meg vendégétől, mégis mit látott a képernyőn, ami ennyire taszította. A színésznő egyetlen szóval válaszolt a kérdésre: borzalmat. Ezután azt is elárulta, ma már csak nevet ezen, és immár nagyon jó viszonyt ápol önmagával.

Ő Détár Enikő párja

Détár Enikő civil szerelmét, az angoltanárként dolgozó Pétert 2014-ben ismerhették meg a TV2 Édes Élet című műsor nézői, ekkor szerepeltek először együtt. Képes összeállításunkban közös képeiken megnézheted, mennyire összeillő párost alkotnak.

Ezt is szeretjük