Ő Détár Enikő húga: a 2 évvel fiatalabb Andrea az egyik legnagyobb támasza

Détár Enikő imádja a testvérét, akivel csak kevés idejük jut egymásra a fellépések miatt.

detar-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Détár Enikő és két évvel fiatalabb húga, Andrea ránézésre nem is lehetnének különbözőbbek. 

Míg a színésznő vörös hajjal, sminkkel és nőies holmikkal hódít, testvére rövidebb, barna hajjal, kényelmesebb, sportosabb ruhákban érzi elemében magát. 

Détár Enikő húga

Ez a különbség a személyiségükben is megnyilvánul, nem sok bennük a közös, de talán ezért is ragaszkodnak egymáshoz annyira. 

Détár Enikő szerint testvére, Andrea sokkal gyakorlatiasabb gondolkodású nála, ráadásul tempóban is verhetetlen. Emiatt alakult ki náluk, hogy ritka találkozásaik alkalmával nem a kanapén ülve, teát szürcsölve nosztalgiáznak, hanem takarítanak. 

 - Egyébként is szeretek takarítani, de a tesómmal minden olyan gyorsan és dinamikusan megy. Andrea ebben is az én egyik legnagyobb támaszom és segítségem. Hozzá képest olyannak tűnök, mint aki folyton sajnálja magát - mesélte a Story magazinnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Csak csodálni tudom. Fogalmam sincs, hogyan tanulta meg, de még betonozni és csempézni is tud. Jó, hogy van testvérem, és remélem, hogy ezt ő is így gondolja. Pedig gyerekként milyen sokat verekedtünk! Emlékszem, szegény anyánknak hullott tőlünk a haja rendesen. Ha éppen csendben voltunk, akkor elmászkáltunk otthonról, gyakran a faluból szedtek össze bennünket. A közös kalandok azonban összekovácsoltak, és így felnőttként nagyon összetartó testvérekké kovácsolódtunk.

A színésznő és húga egy dologban azért mégis hasonlítanak: a hangjuk csaknem ugyanolyan, a saját édesanyjuk is gyakran összekeverte őket, ha telefonon beszéltek. Andreának van egy lánya, Niki, aki már maga is édesanya. Az ötéves Zarának Détár Enikő a keresztnagymamája.

Détár Enikő és Rékasi Károly fia

Rékasi Zsigmond - ahogy a szülei becézik, Zsiga - is örökölte a művészi vénát, de ő sem lépett a nyomdokaikba. A versírásban mutatkozott meg nála a kreativitása, 14 éves volt, amikor elkezdte papírra vetni a műveit, amiket slam poetry rendezvényeken adott elő. 

Cover-fotó: RTL Klub

Ezt is szeretjük