Détár Enikő 8 éve imádja az angoltanár Pétert: mellette ízig-vérig nőnek érzi magát
Détár Enikő és Péter tudatosan figyelnek rá, hogyan tartsák meg kapcsolatukban a harmóniát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Détár Enikő és párja idén novemberben ünneplik szerelmük nyolcadik évfordulóját. Az angoltanárként dolgozó Péterrel két ok miatt kételkedtek eleinte a kapcsolatukban: egyrészt mindketten túl voltak addigra egy-egy váláson, másrészt a köztük lévő tíz év korkülönbség miatt sem bíztak a hosszú távú, közös jövőben.

Nem lett igazuk, a mai napig a legnagyobb harmónia jellemzi a közös életüket. Igaz, sokat tesznek azért, hogy kapcsolatukban fenntartsák a tüzet. Figyelnek arra, hogy a szürke hétköznapokból se vesszen ki a romantika, és arra is nagy hangsúlyt fektetnek, hogy mindkettejüknek megmaradjon a személyes szabadsága.

Détár Enikő és Péter kapcsolata

- Nincs sok külön programunk, de ahogy Péter természetes módon elmegy a középiskolai osztálytalálkozókra, úgy én is elmegyek a barátnőimmel wellnessezni - ecsetelte a színésznő a Best magazinnak 2021 szeptemberében.

Náluk az együttélésből adódó tipikus konfliktusforrásokból sem alakulnak ki parázs viták. Idomulnak a másikhoz, és a háztartáshoz kapcsolódó feladatokból egyaránt kiveszik a részüket. Ha Détár Enikő sokáig dolgozik, Péter intézi a bevásárlást, főzni is szokott, sőt a vasalás mindig az ő reszortja.

- Korábban szétszórtabb voltam otthon, ma már szeretek rendet tartani, és igényem van arra, hogy a párom ebben is partner legyen. Elárulom, hogy az is. A dolgozószobájában úgy él, ahogy szeretne, és bár előfordul, hogy szanaszét marad egy kabát vagy egy papucs, a közös tereket tiszteletben tartjuk. Szerintem ez egy egészséges kompromisszum. Ugyanígy elvárom, hogy a házimunkában is segítsen, és ezt magától meg is teszi.

A macsó külső ellenére a férfi igazi romantikus lélek, aki olykor kávéval ébreszti kedvesét, máskor virággal lepi meg. Arra is odafigyel, hogy sokszor megdicsérje szerelmét, aki emiatt minden egyes nap ízig-vérig nőnek érezheti magát mellette. Szerinte ez, és hogy őszintén odafigyelnek egymásra, a kapcsolatuk fő mozgatórugója.

Rékasi Károly és Pikali Gerda esküvője

Rékasi Károly és Pikali Gerda titokban házasodtak össze: esküvőjük helyszíne a budai Vár volt, egy ódon épületek között megbújó házasságkötő teremben mondták ki a boldogító igent. 

Ezt is szeretjük