Dér Heni tökéletesre photoshoppolta magát: ezért változott tucatnővé
Dér Heni így mutatta meg, nem érdemes manipulálni a fotókat az Instagramon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az okostelefonok korában nincs szükség műteremre, profi fotósra és bonyolult számítógépes programokra ahhoz, hogy valakiről olyan tökéletesre montírozott képek készüljenek, mint amilyeneket a hollywoodi sztárokról láthatunk a mozifilmek óriásplakátjain vagy a divatlapok címlapjain.

Elég letöltenünk egy alkalmazást, hogy egy gombnyomásra dús ajkakat, gálasminket, hosszú műszempillákat és pisze orrot varázsoljunk magunkra. Jó pár influencer él is a technika vívmányai adta lehetőségekkel, és olyan hibátlan, ám hamis képet alakítanak ki magukról az Instagramon, amely népes követőtáboruk számára végtelenül káros lehet. Leginkább a fiatal lányok önértékelését zavarhatja meg mindez, hiszen ők mindenáron olyasmihez akarják hasonlítani magukat, amely nem is fedi a valóságot.

Dér Heni tökéletesre photoshoppolta magát

Dér Heni egyik posztjával épp erre a jelenségre hívta fel a figyelmet. Megmutatta, hogy festene, ha ő is filterekkel turbózná fel a külsejét. A képhez készült bejegyzésben elárulta, soha nem jutna eszébe, hogy ennyire megmásítsa a valódi vonásait.

"Mekkora nagy becsapás lenne ilyen filterekkel élni! Olyan vagyok, amilyen! Szeretem magam a hibáimmal együtt! Igyekszem kihozni magamból a maximumot, hisz az egészségem szempontjából is fontos, hogy milyen testben élek! Na, de a velem született genetikai sajátosságaimat sosem tudnám és akarnám átműteni: a hosszú tündefülemet, a mini mellemet, az orromat, a nagy számat, a bőrömet... Ezektől leszel unikum, nem a filterektől... Ja, és mondok még valamit: Ezerszer inkább mondják azt rád, hogy élőben mennyivel szebb vagy, mint fordítva... mert, ha elégedett vagy magaddal, sugárzol..." - fejtette ki a bejegyzésben.

Az eddig is őszinteségéről ismert énekesnő vallomását imádták a kommentelők. Akadtak olyanok, akik egyenesen leszögezték, ha minden sztár, akik ennyi emberre gyakorol hatást, így gondolkozna, sokkal kevésbé lenne romboló hatással a közösségi média.

"Így van az a legfontosabb, hogy elfogadjuk magunkat, ne próbáljunk másnak tűnni, másoknak megfelelni!"

"Én nem is bírnám azt a terhet, amit az örökös megfelelési kényszer tesz néhány emberre! Légy természetes a mindennapokban, csinos, dögös az alkalmakon!" - helyeseltek a hozzászólók.

Énekesnők smink nélkül

Sokan nemcsak azt vállalják, milyen az arcuk mindenféle filter vagy photoshop nélkül, hanem azt is megmutatják, hogy festenek, ha semmilyen kozmetikumot nem viselnek. Képes összeállításunkban magyar énekesnőket láthatsz, akik vállalják smink nélküli arcukat is, mutatjuk Tóth Verát, Dér Henit és Tolvai Renit is. 

Ezt is szeretjük