Dér Heni fia már egyéves: Bendegúz születése óta rengeteget változott az énekesnő
Dér Heni életében felborult a fontossági sorrend Bendegúz érkezésével. Fia sok mindennel szemben elsőbbséget élvez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heni kisfia 2021. május 13-án született. Bendegúz - vagy ahogy szülei becézik, Beni - immár egyesztendős.

Szülei megegyeztek abban, nem mutogatják a nyilvánosság előtt a fotóit. Utoljára három hónapos korában láthatta az arcát a nagyközönség címlapfotón.

Dér Heni kisfia

Az Instagram-oldalaikon is ügyelnek rá, hogy megóvják a kíváncsi szemek elől: általában hátulról vagy az arcát kitakarva készítenek róla képet. Májusi szülinapjával tettek kivételt, akkor szemből kapták le a gyerkőcöt, aki ahogy nő, egyre inkább az édesapjára hasonlít.

Ide kattintva megnézheted, milyen nagy már a szülinapos fotón.

Az énekesnő akárhová megy, mindenhol besöpri a bókokat. Bő egy évvel a szülés után topformában van. Bár ő maga úgy látja, még nem nyerte vissza a régi alakját, környezete mindig arról faggatja, hogy lehet ilyen fitt és dögös az alakja.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A Mokkában is megkapta ezt a kérdést és a hozzá tartozó dicséretet. Ezután árulta el, ugyan arra törekszik, hogy sokat mozogjon, mióta édesanya lett, nem fontos már olyan szinten az edzés, mint azelőtt, megváltoztak a prioritásai.

dér
Fotó: TV2/Mokka

- Már nem oldom meg mindenáron, hogy tudjak edzeni, hogy mindennap két órát minimum ott legyek az edzőteremben. Átvette a ranglista élét a gyerkőcöm, elsőbbséget élvez.

Arra jött rá, nem attól lesz valaki vonzó, hogy éjt nappallá téve sportol, hanem attól, hogy azt sugározza belülről, minden rendben van az életében. Azóta, hogy megtalálta a férjét, úgy érzi, minden a helyére került, ezt az adás műsorvezetői is megerősítették. Azt mondták róla, árad belőle a lelki harmónia.

Rúzsa Magdi falatozó ikrei

Rúzsa Magdi megmutatta, ikrei milyen cukik etetés közben. Az énekesnő február elsején adott életet Kevének, Lujzának és Zalánnak, akik hat hónaposan már nem csak anyatejet kapnak.

Ezt is szeretjük