Czutor Zoli nem tudta rendezni konfliktusát Dér Henivel - Nem vette fel neki a telefont
Czutor Zoli és Dér Heni nézeteltéréseiket a Nyerő Páros villán kívül sem tudták rendezni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nyerő Páros negyedik évadának egyik legnagyobb és leghosszabbra nyúlt konfliktusa Dér Heni és Czutor Zoli, valamint annak felesége, Zsani között alakult ki. Az énekesnő nem tudta megbocsátani, hogy amikor először veszélyzónába kerültek, a Belmondo énekese és felesége nem rá és Gergőre, hanem Szalay Bencére és Mercire voksolt. 

Hiába magyarázta a zenész, hogy ennek nincs köze a régi ismeretséghez, mindössze úgy érezték, hosszú távon inkább a színésszel és kedvesével éreznék jól magukat a villában és a játékban. 

Dér Heni és Czutor Zoli konfliktusa

A viszonyukon azt követően sem tudtak változtatni, hogy Czutorék a kiesésük után több nappal később visszatérhettek a Nyerő Páros villába. A nézeteltéréseiket a műsor végeztével sem tudták rendezni. 

czutor-zoli-zsani
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Próbáltam összehozni egy csoportot, ahonnan gyorsan kiléptek ezek az alakok, általában hozzászólás nélkül. Heni annyit mondott, hogy mindenki tudja a telefonszámát, ő szívesen beszélget bárkivel. Én azonnal éltem is az alkalommal, fölhívtam, de nem vette föl, és azóta se hívott vissza - mesélte az 51 éves sztár a Fókuszban

A cikk az ajánló után folytatódik

A döntő óta elképesztő gyűlöletcunami árasztotta el Dér Heni közösségi oldalát. Az énekesnő lassan két évtizede van a szakmában, és él rivaldafényben, de a kommentelők rosszindulata még őt is megdöbbentette. Kívánták neki, hogy dögöljön meg, de volt, aki azt írta, megérdemelte, hogy elvetélt, ne is legyen soha többé kisbabája.

Azt mondta, közszereplőként bírja a kritikát, de a hozzászólásoknak ezekhez köze sem volt, azok gyűlölködő üzenetek voltak, amiket egy ártatlan játék miatt kapott. Vőlegénye hozzátette: nem bántak meg semmit, ugyanúgy csinálnák végig a játékot. 

der-heni-parja
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Én nem fogom felvenni egyébként ezt a kesztyűt, és nem fogok magyarázkodni egy semmin egy játékkal kapcsolatban. Mi nem haragszunk senkire. Sajnálom, ha bárki megsértődik, mert az gyerekes viselkedés. Nem emberi mivoltjukban bántottunk meg embereket, mi játékstratégiával játszottunk - mondta a Fókuszban Dér Heni. 

Czutor Zoli lánya

A Belmondo zenekar frontembere a harmadik házasságában él boldogan húsz évvel fiatalabb feleségével, Zsanettel, akivel két kisfiút nevelnek. Az énekest második felesége három gyermekkel ajándékozta meg: Levente 1992-ben, Szonja 1995-ben, Győző 2002-ben jött világra. Egy szem lánya idén tavasszal ünnepelte a 25. születésnapját.

Ezt is szeretjük