Dér Heni dögös ruhában bálozott: férjével rengeteg bókot zsebeltek be
Dér Heni és férje, Bakos Gergő is részt vettek a Dunakanyari Polgári Bálon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt két évben a szokásosnál is különlegesebb alkalom, ha valahol bált rendeznek: a pandémia miatt sok nyári bál elmaradt, a téli időszak mulatozásait pedig még inkább áldozatául estek a vírushelyzetnek. 

2022-ben azonban szigorú előírások mentén megtartottak már egy-egy gálát, így egyéves szünet után újra nézők előtt rendezték meg az M4 Sport - Az Év Sportolója Gálát január 6-án este a Nemzeti Színházban.

Dér Heni és férje báloztak

Az elmúlt hétvégén a Dunakanyari Polgári Bálon a váci Piarista Gimnázium dísztermében Dér Heni és férje, Bakos Gergő is megjelentek. Az énekesnő egy Kiss Márk által megálmodott, dögös szettbe bújt. 

A fekete nadrághoz egy a hasát szabadon hagyó, fekete felsőt vett fel, ami palástként borult rá. A kommentelők elhalmozták bókokkal, szerintük gyönyörű, csak úgy ragyog, rá van írva, mennyire boldog. Többen írták azt is, hogy szép párt alkotnak Gergővel. 

A 35 éves sztár tavaly május elején hozta világra kisfiát, Bendegúzt. Sportos életmódját a várandósság alatt sem adta fel, az orvosával konzultálva folytatott edzéseket. A szülés után nyolc héttel kezdett újra edzeni szakember segítségével. Augusztusban megmutatta, hogy hogy koplalás nélkül, gyermekét anyatejjel táplálva a 22 kilogramm pluszból már csak hét maradt rajta.

A cikk az ajánló után folytatódik

Idén januárban kiposztolt magáról egy fotót, és azt írta, még nem kockás a hasa, de nem siettet semmit, a régi formája visszanyerésénél sokkal fontosabb, hogy szoptatni tudja kisfiát, akivel minden nap edz. A baba-mama programon Bendegúz általában el is alszik a karjában. 

"Még mindig nem kockás a hasam, de még csak január van és becsületemre váljék, hogy minden nap edzünk Bendegúzzal a lakásban. Általában fél órát, ő a kis súlyzóm, sózsákom. Tetszik neki, mert ilyenkor mindig el is alszik a karomban, tehát megvan a délelőtti alvás is. Nem siettetem a régi formám visszanyerését, hisz még mindig szoptatok, nem tenne jót a koplalás, diéta. Viszont hiszek az egészséges, változatos táplálkozásban és a mindennapi mozgásban" – írta Dér Heni, akinek azt reagálták a hozzászólók, hogy remek formában van, és ők látnak kockákat a hasán.  

Görbicz Anita estélyiben

Az egykori kézilabdázó neve hallatán többnyire egy sötét hajú, többnyire copfba kötött frizurájú, sportmezt és sportcipőt viselő sportolónő ugrik be, ezért szinte fel sem ismertük, amikor 2022. január 6-án a vörös szőnyegre lépett a 64. alkalommal megrendezett M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán. Mesésen nézett ki a fekete estélyiben, világos, beszárított tincsekkel és kisminkelve. 

Ezt is szeretjük